Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

«Δεν είπα ποτέ ότι μίλησα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού»

Λανθασμένα συμπεράσματα βγήκαν μετά από ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε ο κεντρικός αμυντικός του Πανσερραϊκού, Τάσος Παπάζογλου, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό.  Μετά από τις συγκεκριμένες δηλώσεις του, λανθασμένα προέκυψε το συμπέρασμα ότι έχει μιλήσει με την διοίκηση των «ερυθρόλευκων» για το μέλλον του. 

Το ΤhePlayer επικοινώνησε με τον παίκτη, ο οποίος μας ξεκαθάρισε, ότι πρόθεσή του είναι να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού και γιατί όχι άμεσα, αλλά κάτι τέτοιο είναι θέμα της διοίκησης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ με την δεν έχει μιλήσει μέχρι τώρα. 

Κάτι τέτοιο αναμένεται λογικά να συμβεί στο μέλλον, ανάλογα και με το τι θα πει ο προπονητής, είτε αυτός θα είναι και πάλι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, είτε κάποιος άλλος. Εκτός αυτού όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά το πέρας των δύο τελευταίων αγωνιστικών, όπου και ο νεαρός αμυντικός θα τιμήσει το συμβόλαιο του με τον Πανσερραϊκό, όπως έκανε μέχρι τώρα. 

Τέλος, για να μην υπάρξει κάποιο μπέρδεμα, ο λόγος γίνεται για την ραδιοφωνική συνέντευξη του και όχι αυτή που έδωσε εχτές και σε εμάς, η οποία καταγράφει πλήρως όσα μας είχε πει ο παίκτης. 
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: