Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Με Ρούνεϊ και… γκολ κόντρα στην Τσέλσι!!

Η σειρά των αγώνων με την Τσέλσι για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ προκαλεί τον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ να σκοράρει, σύμφωνα με τον συμπαίκτη του, Χαβιέ Ερνάντεζ.

Ο 22χρονος διεθνής Μεξικανός άσος των «κόκκινων διαβόλων» θέλησε να προειδοποιήσει τους Λονδρέζους για την τρομερή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Ρούνεϊ, επισημαίνοντας ότι θα αποτελέσει τον υπ’ αριθμόν 1 κίνδυνο στα μεταξύ τους παιχνίδια.

«Ο Γουέιν διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και αυτό είναι ένα επιπλέον πρόβλημα για την Τσέλσι», δήλωσε ο Ερνάντεζ στην αγγλική εφημερίδα «Sun» και πρόσθεσε: «Θέλει πολύ να σκοράρει στο Λονδίνο και αυτό αποτελεί τεράστιο κίνητρο για αυτόν».

«Ο προπονητής θέλει από εμάς να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες στο εκτός έδρας παιχνίδι και να σκοράρουμε, ώστε να έχουμε περισσότερες επιλογές στον επαναληπτικό αγώνα. Η ομάδα με την καλύτερη επίθεση θα προκριθεί στα προημιτελικά. Η Τσέλσι έχει άριστους επιθετικούς, όμως οι δικοί μας είναι καλύτεροι», τόνισε ο «Τσικαρίτο», ο οποίος θεωρεί πως η ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Τσέλσι για την Premier League δεν έχει σχέση με την ευρωπαϊκή «κόντρα» των δύο ομάδων.

«Αυτή η ήττα από την Τσέλσι για το πρωτάθλημα ήταν μία κακή παρένθεση. Η νίκη μας επί της Γουέστ Χαμ ανύψωσε το ηθικό μας και πλέον βρισκόμαστε σε πλεονεκτική θέση για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Πνευματικά είμαστε πολύ ήρεμοι για τους αγώνες με την Τσέλσι στην Ευρώπη», κατέληξε ο Ερνάντεζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: