Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Επιβεβαίωση από Ελευθερούδη για τα εισιτήρια του Άρη!!

Η πλήρης επιβεβαίωση της χθεσινής μας ανάρτησης (http://athlhtikoipsithyroi.blogspot.com/2011/04/blog-post_1910.html) για το θέμα των εισιτηρίων του αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό Βόλου, ήρθε διά στόματος Γιώργου Ελευθερούδη. Ο διευθυντής της ΠΑΕ Άρης ξεκαθάρισε δημόσια, μιλώντας στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου ότι ο κιτρινόμαυρος σύλλογος ήταν πρόθυμος να δώσει εισιτήρια στον Ολυμπιακό Βόλου για τον αγώνα του Κλεάνθης Βικελίδηςαλλά η ερυθρόλευκη ΠΑΕ αρνήθηκε.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Ο Ολυμπιακός Βόλου έστειλε μια επιστολή προχθές το πρωί στην οποία μας ενημέρωνε ότι δεν θα παραλάβει εισιτήρια και ότι δεν θα παραστεί κάποιος εκπρόσωπος της ομάδας στη σύσκεψη. Το μόνο που ζήτησε είναι 30 προσκλήσεις και μια σουίτα για τα μέλη του Δ.Σ. Μετά από αυτό εμείς πήραμε από την Αστυνομία όλα τα εισιτήρια και τα βγάλαμε προς διάθεση».

Για την αλλαγή πορείας από τους ανθρώπους του Βόλου τόνισε: «Από εκεί και πέρα αργά το βράδυ της Δευτέρα κάποιος άνθρωπος από τον Ολυμπιακό Βόλου με πήρε και μου είπε ότι δέχονται πιέσεις από κάποιους για να πάρουν εισιτήρια. Τους είπαμε ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και να στείλουν ένα επίσημο έγγραφο για να ξεκινήσει η διαδικασία. Να δούμε δηλαδή πόσα εισιτήρια θα πάρουν, που θα κάτσουν και πως θα τα πληρώσουν. Εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Βόλου δεν ήρθε. Εγώ είχα μια επικοινωνία με το κ. Δασκαλόπουλο ο οποίος είναι υπεύθυνος των εισιτηρίων στην ομάδα του Βόλου, μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί έτσι και αλλιώς δεν ήθελαν εισιτήρια. Απλά δέχτηκαν κάποιες πιέσεις».

«Πλήρης ο φάκελος»
Ο Ελευθερούδης μίλησε και για το φάκελο αδειοδότησης της κίτρινης ΠΑΕ τονίζοντας ότι: «Η φετινή διαδικασία δεν έχει καμία σχέση με την περσινή. Πλέον ότι ισχύει για την αδειοδότηση σε επίπεδο UEFA ισχύει και στην Ελλάδα. Μάλιστα η ΕΠΟ μας πληροφόρησε ότι ο φάκελος μας είναι από τους πιο πλήρεις».

1.200 εισιτήρια με Ξάνθη
Σχετικά με τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με την Ξάνθη δήλωσε: «Έχουμε συμφωνήσει με την ομάδα της Ξάνθης να πάρουμε 1200 εισιτήρια έναντι 25 ευρώ για να καλύψουμε τις ανάγκες των φιλάθλων μας».

Εγκώμια για Τσιώλη
Αναφερόμενος τον Σάκη Τσιώλη υπογράμμισε: «Είναι ένας άνθρωπος που ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο. Ασχολείται από το πρωί μέχρι το βράδυ με την ομάδα και όλα τα θέματα της. Μιλά συνέχεια με τους παίκτες και τους συνεργάτες του. Είναι πολύ μεθοδικός. Μάλιστα έχουμε ήδη έρθει σε συμφωνία για τη προετοιμασία της επομένης χρονιάς είτε μπούμε στα play offs είτε όχι. Πιστεύω ότι δίκαια του έχει δοθεί ο τίτλος ως ενός από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές».

Τέλος ο Γιώργος Ελευθερούδης, μιλώντας για τις εξελίξεις  και τα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας: «Όταν υπάρξουν οι τελεσίδικες αποφάσεις από τη δικαιοσύνη, τότε η ΠΑΕ Άρης  θα μιλήσεις επίσημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: