Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Επέστρεψε ο Σίσιτς !

Τους τελευταίους τρεις μήνες σχεδόν , ο Μίρνες Σίσιτς έχει μπει σε «καραντίνα» από τους ανθρώπους της ΠΑΕ από την στιγμή που δεν υπήρχε… σημείο τομής.

O Σλοβένος ποδοσφαιριστής έμεινε στο ρόστερ της ομάδας και συνέχισε τις προπονήσεις μόνος του. Τον Γενάρη παρά το ενδιαφέρον που υπήρχε από άλλες ομάδες ο ίδιος ήθελε να μείνει στον Ηρακλή. Όχι όμως για να «καθίσει» στο συμβόλαιο του, αλλά για να αποδείξει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Στην διαδικασία της αδειόδοτηση ο Σίσιτς ήταν από τους πρώτους που υπέγραψαν για να εξασφαλιστεί το πιστοποιητικό συμμετοχής για τους «κυανόλευκους». Υπάρχει όμως και κάτι που δείχνει την αποφασιστικότητα του παίκτη , αλλά και το ενδεχόμενο να μείνει στην νέα σεζόν στην ομάδα. Ο Σλοβένος επιθετικός χάρισε ένα μεγάλο ποσοστό από τα χρήματα που έχει να λαμβάνει και θα υπογράψει νέο

Ο Σλοβένος επέστρεψε πλέον στις προπονήσεις και φαίνεται ότι ανοίγει ξανά η πόρτα του Ηρακλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην Μίκρα είδαν θετικά αυτή την κίνηση από τον Σίσιτς και δείχνουν να είναι διατεθειμένοι να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον παίκτη , ώστε να ενταχθεί κανονικά στο ρόστερ της ομάδας και να βοηθήσει στην επόμενη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: