Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Δεν αποχωρεί ο Σερ Άλεξ!!

Δεν σκέφτεται ακόμα την απόσυρσή του από τους πάγκους ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος είπε πως θα συνεχίσει ώσπου να σβήσει η δίψα του για τίτλους. Τα δημοσιεύματα θέλουν τον Ζοσέ Μουρίνιο να ορέγεται την θέση του, όταν με το καλό αποχωρήσει, αλλά εκείνος δείχνει ότι έχει ακόμα... χρόνια μπροστά του.

«Θα συνεχίσω μέχρι να μη νιώθω πια αυτή την ενέργεια που με ακολουθεί στο γήπεδο. Ο πατέρας μου που δούλευε στα ναυπηγεία βγήκε στη σύνταξη στα 65 και στα 66 του πέθανε! Το χειρότερο που μπορεί να κάνεις είναι να πεις ότι δούλεψα 45 χρόνια και τώρα μου αξίζει να ξεκουραστώ. Πρέπει πάντα να παραμένεις ενεργός και σε καλή κατάσταση», σχολίασε αρχικά ο Σκωτσέζος και πρόσθεσε:

«Ο Ζοσέ είναι ένας καλός φίλος μου. Μιλήσαμε πολλές φορές για τα μελλοντικά του σχέδια και για την επιθυμία του να επιστρέψει στην Αγγλία κάποια στιγμή, μιας και εδώ ο προπονητής έχει μεγαλύτερη ελευθερία από ότι στην Ισπανία. Ούτε τρέχουν συνεχώς πίσω του τα ΜΜΕ. Είναι όμως δύσκολο να υπολογίσω πότε ακριβώς θα είναι ελεύθερο το πόστο μου».

Κλείνοντας, ο έμπειρος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι δεν θα τον πείραζε αν μία μέρα η διοίκηση της Γιουνάιτεντ του έλεγε ότι θέλει να αλλάξει προπονητή, αφού θεωρεί ότι ήταν να κάνει για τον σύλλογο, το έκανε και με το παραπάνω:

«Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν γυρνούσαν από τη διοίκηση να μου πουν: Άλεξ είσαι αρκετά μεγάλος πλέον και αποφασίσαμε να γυρίσουμε σελίδα’. Έχω κάνει και με το παραπάνω το κομμάτι μου εδώ με μία πραγματικά φανταστική καριέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: