Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Πασσιαλής: «Να δώσουμε παίκτες στη μεγάλη ομάδα»!!

Ο Νίκος Πασσιαλής μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την φετινή πορεία της ομάδας Κ20 του Άρη και για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, το Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ο τεχνικός των κιτρίνων μεταξύ των άλλων τόνισε: «Νομίζω πως εδώ που φτάσαμε δεν το χάνουμε το πρωτάθλημα. Τουλάχιστον 1 νίκη στα εναπομείναντα 3 παιχνίδια θα κάνουμε. Μακάρι να κάνουμε και 3 νίκες.
Θα είναι μια επιβράβευση το πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός. Εμείς έχουμε δώσει βαρύτητα να εμπλουτίζουμε τις ακαδημίες, με παίκτες από άλλες ομάδες. Πιστεύουμε στους παίκτες και θέλουμε να δώσουμε παίκτες στη μεγάλη ομάδα. Το να είσαι 20 βαθμούς πάνω από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, που ψάχνουν παίκτες σε όλη την Ελλάδα, είναι πολύ σημαντικό. Ο κύριος στόχος μας είναι, όχι απλώς να πάνε, αλλά και να παίξουν στη μεγάλη ομάδα. Έχουμε επαφή με τον κύριο Τσιώλη, ενώ ήδη είναι επαγγελματίες οι Κατίδης, Μπουγαϊδης, Αγτζίδης, Οικονομόπουλος και Αγγελούδης. Είναι επίσης σημαντικό το γεγονός πως εμείς δεν βάλαμε μεγαλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα, ούτε χρησιμοποιήσαμε ξένους παίκτες. Το Σάββατο στις 12:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» περιμένουμε τον κόσμο, να εμψυχώσει τα παιδιά. Είναι μια καλή εμπειρία να παίζουν μπροστά σε κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: