Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Βιεϊρίνια, Μιραλάς… «συνήγοροι» του Καστίγιο (videos-photos)

Ο Άρης και ο Νέρι Καστίγιο ετοιμάζουν την υπεράσπισή τους για την αποβολή του δεύτερου στον αγώνα της Τρίπολης κόντρα στον Αστέρα. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός του Άρη αποβλήθηκε στο 40’ όταν χτύπησε εκτός φάσης τον Μπαστία (μετά από σκληρό μαρκάρισμα του ποδοσφαιριστή του Αστέρα) και κινδυνεύει να τιμωρηθεί από μια έως τρεις αγωνιστικές.

Οι κίτρινοι, φυσικά, θα ζητήσουν με επιχειρήματα να επιβληθεί η χαμηλότερη ποινή στον Καστίγιο, δηλαδή, η μία αγωνιστική. Ανάμεσα στα όσα θα επικαλεστούν, πρέπει να σημειωθεί ότι προκύπτει ένα διπλό ισχυρό «όπλο», μια και υπάρχει το προηγούμενο… δεδικασμένο δυο παρόμοιων περιπτώσεων στην περσινή, αλλά και στην φετινή περίοδο, με αρνητικούς πρωταγωνιστές τους Βιεϊρίνια του ΠΑΟΚ και Μιραλάς του Ολυμπιακού και πολλούς συνδετικούς κρίκους.

Και οι δυο ποδοσφαιριστές αποβλήθηκαν για χτύπημα εκτός φάσης, όπως αυτό του Καστίγιο και τελικά τιμωρήθηκαν με μια αγωνιστική.
Ειδικά, η περίπτωση του Βιεϊρίνια μοιάζει… καρμπόν με των κιτρινόμαυρων, και ο Πορτογάλος αποβλήθηκε χτυπώντας τον… Μπαστία του Αστέρα Τρίπολης, μετά από σκληρό μαρκάρισμα του τελευταίου στο περσινό πρωτάθλημα… Προφανώς είναι η… ειδικότητα του Μπαστία.



Δεύτερος… «συνήγορος» υπεράσπισης του Καστίγιο είναι ο Μιραλάς. Ο Βέλγος του Ολυμπιακού αποβλήθηκε στο φετινό αγώνα ρεβάνς κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, όταν χτύπησε εκτός φάσης τον Ίβιτς στην Τούμπα. 



Ο Μιραλάς τιμωρήθηκε αρχικά με δυο αγωνιστικές, αλλά μετά από ένα… μπαράζ πιέσεων και επαφών, ο Ολυμπιακός άσκησε έφεση, η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ… συνεδρίασε άρον, άρον Σάββατο πρωί (!), μείωσε την ποινή σε μια αγωνιστική και τελικά το ίδιο απόγευμα ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε κανονικότατα. Με ποιον αντίπαλο; Τον Άρη!

Γίνεται αντιληπτό ότι και μόνο από αυτές τις δυο περιπτώσεις η ζυγαριά γέρνει υπέρ του Άρη και του Καστίγιο, πέρα από την περί δικαίου αίσθηση… Βέβαια, είμαστε στην Ελλάδα και θα περιμένουμε τα στοιχειώδη να γίνουν απλές πράξεις… 

Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ
 


H ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΙΡΑΛΑΣ  


Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΙΓΙΟ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: