Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Άρης, τα κεφάλια μέσα, με «ανοιχτές πληγές»

Μετά την ξεκούραση των «πολεμιστών» από το καθιερωμένο ρεπό της Τρίτης, πολύτιμο μετά την υπερπροσπάθεια των τελευταίων αγώνων και την ταλαιπωρία της επιστροφής από την Τρίπολη, οι παίκτες του Άρη επιστρέφουν στη δράση, υπό της οδηγίες του Σάκη Τσιώλη.

Ο προπονητής των κίτρινων θα εξηγήσει σήμερα Τετάρτη το... αυτονόητο στους παίκτες του, τη σημασία δηλαδή της νίκης απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Με νίκη ο Άρης θα παίξει το τελευταίο χαρτί για την Ευρώπη έχοντας απόσταση δυο βαθμών από την 5η θέση. Με ισοπαλία ή ήττα, τελειώνει πρόωρα η χρονιά για αυτόν. Με αυτό το δεδομένο η προετοιμασία της ομάδας, σε όλα τα επίπεδα, αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο!

Η αλήθεια είναι ότι κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου ο Σάκης Τσιώλης μετράει αρκετές απουσίες και θα πρέπει να καλύψει τις ανοιχτές πληγές. Ο Θεσσαλός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους  Ρικάρντο Φατί, Νέρι Καστίγιο, αλλά και τους τραυματίες Μιχάλη Σηφάκη, Σηφάκη Πρίττα. Ο τελευταίος υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση με επιτυχία και θα απουσιάσει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Την ίδια ώρα, ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του Ραούλ Μπομπαντίγια ο οποίος θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη λεκάνη.

Έχοντας στο μυαλό αυτά τα προβλήματα ο Τσιώλης θα ξεκινήσει την Τετάρτη την προετοιμασία των παικτών του, ψάχνοντας για λύσεις εκ των έσω. Στα θετικά είναι η επιστροφή του Ντάρσι Νέτο που εξέτισε την ποινή του και φωνάζει παρών σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: