Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

«Παρακολουθεί Κάλστρομ ο Ολυμπιακός»

Για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για απόκτηση του Κιμ Κάλστρομ για την επόμενη σεζόν μιλούν τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ. Συγκεκριμένα, γαλλική ιστοσελίδα τονίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τον Σουηδό παίκτη ο οποίος δεν έκρυψε ότι μέχρι και τις τελευταίες ημέρες δεν είχε δεχτεί κάποια πρόταση από τη Λιόν. 

. «Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει επαφή. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ο Κάλστρομ έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Λιόν και σκοπεύει να μείνει. Δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο», δήλωσε από την μεριά του ο μάνατζερ του 29χρονου Σουηδού άσου.

Δεν προπονήθηκε ο Αβραάμ, επιστρέφει ο Πάντελιτς 

Στις προπονήσεις επέστρεψαν την Τετάρτη οι παίκτες του Ολυμπαικού, εκτός από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος παρουσίασε εμπύρετο ίωση. Ο ποδοσφαιριστής εξετάστηκε στο Ρέντη από τον γιατρό της ομάδας, ο οποίος του χορήγησε φαρμακευτική αγωγή και του συνέστησε να παραμείνει στο σπίτι του. 

Kατά τα άλλα, ο Πάντελιτς που ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο, αναμένεται την Πέμπτη να ενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Ζαϊτί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:30.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: