Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΟΚ: «Βλέπει» Αθανασιάδη η Τορίνο!

Στο στόχαστρο της «γκρανάτα» φέρεται να είναι ο επιθετικός του «δικεφάλου του Βορρά», όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ιταλικών ιστοσελίδων.
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «calcionews24.com» υποστηρίζει πως ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζει η Τορίνο ενόψει Ιανουαρίου. Σύμφωνα μάλιστα με τους Ιταλούς, ο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κι άλλων συλλόγων της Serie A αλλά και γερμανικών ομάδων όπως οι Στουτγάρδη και Χόφενχαϊμ.
Όπως υποστηρίζουν οι Ιταλοί, η αξία του Αθανασιάδη ξεπερνά τα 4 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2015 και τονίζεται πως οι άνθρωποι της «γκρανάτα» παρακολουθούν εδώ και αρκετό καιρό τον νεαρό επιθετικό…



πηγή: onsports.gr
 


Νίκησαν οι θρύλοι της Ρεάλ αυτούς της Μπαρτσελόνα!! (video)

Ένα ιδιαίτερο el clasico έγινε στο Κατάρ ανάμεσα στους θρυλικούς ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης και αυτούς της Μπαρτσελόνα.
Μεγάλα αστέρια του παρελθόντος των δύο ομάδων, όπως οι Ρόναλντ Ντε Μπουρ, Κάρλος Ζέντεν και Γιάρι Λίτμανεν έλαβαν μέρος, με τον άλλοτε αρχηγό των Μαδριλένων Ραούλ να παρευρίσκεται στη συνάντηση μια και πλέον αγωνίζεται σε σύλλογο της χώρας, την Αλ Σαάντ.
Ο αγώνας παίχθηκε με επτά παίκτες από κάθε πλευρά, με τους βετεράνους της «βασίλισσας» να επικρατούν στα πέναλτι αυτών των Καταλανών, αφού η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης έληξε με σκορ 1-1.






πηγή: onsports.gr
 


Αλεξιπτωτιστής «διέκοψε» ποδοσφαιρικό αγώνα! (video)

Ο αγώνας της πρώτης κατηγορίας του Εκουαδόρ ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ και Κίτο βρισκόταν σε εξέλιξη, όταν αλεξιπτωτιστής έπεσε κατά λάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο και διέκοψε άθελά του την αναμέτρηση.
Μάλιστα παρά λίγο να τραυματίσει σοβαρά τον ποδοσφαιριστή της Κίτο, Κλαούντιο Ντάνιελ Μπιέλερ, καθώς μετά την ελεύθερη πτώση που έκανε έπεσε πάνω του και συγκεκριμένα στον ώμο του, αλλά ευτυχώς ο παίκτης δεν έπαθε τίποτα.
Ο Χοσέ Σίσλεμα Μερέγιο, όπως είναι το όνομα του αλεξιπτωτιστή, δεν υπολόγισε σωστά και έκανε το άλμα από λάθος σημείο, καθώς δεν προβλεπόταν να πέσει και να διακόψει το ματς για να... προσφέρει μεγαλύτερο θέαμα στους θεατές.
Δείτε το video:







πηγή: onsports.gr





Τσάνας: «Η Εθνική θα δώσει ευκαιρίες στους νέους ποδοσφαιριστές»

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Νέων, Κώστας Τσάνας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis». Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές των ομάδων της πόλης που συμμετέχουν στην Εθνική αλλά και την αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την χθεσινή εμφάνιση της Εθνική Νέων:
«Πήγε αρκετά καλά, αυτό που κοιτάμε είναι πως να γινόμαστε καλύτεροι. Χθες έπαιξαν τέσσερις ποδοσφαιριστές για πρώτη φορά. Όταν έρχονται καινούργιοι ποδοσφαιριστές προσπαθούν αν μπουν μέσα στο σύνολο των παλιών. Δεν στεκόμαστε στο αποτέλεσμα γιατί η εξέλιξη μας δίνει το δικαίωμα να είμαστε ευχαριστημένοι γιατί παίξαμε καλά, είχαμε δοκάρι και αρκετές ευκαιρίες. Και οι αρκετές αλλαγές που γινόντουσαν έκοβαν το ρυθμό, αλλά μπορώ να πω πως είμαστε σε καλό σημείο.»

Για τον Γιάννη Γιαννιώτα:
«Έχει τις περισσότερες συμμετοχές στην ομάδα του στο πρωτάθλημα αλλά και στην εθνική ομάδα, είχε καλές εμφανίσεις που συνεχίζονται στην ομάδα του. Ηρεμεί ο τρόπος που σκέφτεται, έχει τα χαρακτηριστικά και την ικανότητα και αξιοποιώντας τα σε μεγάλο βαθμό θα φανεί το πως θα προσεγγίσουν τις εμφανίσεις του. Ο Σάντος ανάλογα με τις σκέψεις που κάνει δίνει τη δυνατότητα σε νέους να παίξουν στην Εθνική Ομάδα, δε θα ξεχάσουμε πως έβαλε το Σταφυλίδη χθες. Είναι πολύ σημαντικό πως χθες δεν έπαιξε κανένας από το Γιούρο και το γεγονός πως παρόλα αυτά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα.»

Για τον Νταμαρλή:
«Είναι η δεύτερη φορά που είναι στην Εθνική Ελπίδων μετά τις εμφανίσεις του με τον Άρη. Προσπαθούμε να φτιάξουμε μια καινούργια ομάδα και θα αφήσουμε τα νέα παιδιά να δείξουν αν μπορούν να παίξουν.»

Για τον Πέλκα:
«Είναι στην Εθνική Νέων. Έχει συμμετοχές στον ΠΑΟΚ, παίζει καλά και θα τον αφήσουμε να διεκδικήσει την συμμετοχή του στην Εθνική ανδρών που είναι ανοιχτή σε τέτοιους ποδοσφαιριστές. Να αποδείξει πως μπορεί να αντεπεξέλθει.»

Για τον Χουάν Ρότσα που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό και τη φυγή Φερέιρα:
«Ο Ρότσα έχει να καθίσει κάποια χρόνια σε πάγκο αλλά ήτανε στη β? ομάδα του Παναθηναϊκού. Γνωρίζει καλά την κατάσταση που επικρατεί. Όσο για τον Φερέιρα αντιμετώπισε ένα θέμα που αντιμετωπίζουν συχνά οι προπονητές στην Ελλάδα. Κάποιοι ποδοσφαιριστές θα λυπήθηκαν που έφυγε, κάποιοι θα χάρηκαν και άλλοι θα προσπαθήσουν να δείξουν διαφορετικό πρόσωπο. Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα λόγω του μεγέθους των ομάδων. Είναι κάτι που πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός και είναι ένα μεγάλο τεστ ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.»



πηγή: metrosport.gr
 


Ρουμπί: «Nα βοηθήσουμε την ομάδα ν' ανέβει στην πρώτη κατηγορία»

Ο μεσοεπιθετικός του Ηρακλή Ισαάκ Ρουμπί θέτει ως στόχο την επιστροφή του «Γηραιού» στην Super League, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του.

Ο Ισπανός μίλησε σε αθηναϊκή εφημερίδα υποστηρίζοντας πως χρειάστηκε λίγο χρόνο μέχρι να ενσωματωθεί στην ομάδα και να καταλάβει τον ελληνικό τρόπο παιχνιδιού, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους που έχει.

«Ήρθαμε τελευταία στιγμή και αρχικά μας πήρε χρόνο για να ενσωματωθούμε και ο προπονητής ήθελε να με βάλει σιγά σιγά στα παιχνίδια προκειμένου να μπω στη δυναμική της ομάδας, αλλά και να μάθω καλύτερα τον ελληνικό τρόπο παιχνιδιού. Πλέον η ομάδα δουλεύει καλύτερα», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Και συνέχισε για την παρουσία του στην ομάδα, όπως και τον Λόπεθ, Μπανγκουρά, Κριβοκάπιτς, Φερναντέζ και Βάντερσον: «Είναι για να βοηθήσουμε την ομάδα ν' ανέβει στην πρώτη κατηγορία. Μ' αυτήν τη διάθεση ήρθαμε στον Ηρακλή και ξέρουμε πόσο ιστορική ομάδα είναι και του αξίζει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο, άσχετα αν στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν χιλιάδες πράγματα».

Παράλληλα, μίλησε για τις εντός έδρας εμφανίσεις του Ηρακλή: «Είναι το μόνο που μας λείπει, να μπορούμε να κλειδώνουμε τα παιχνίδια στο γήπεδό μας», αλλά και τον κόσμο της ομάδας: «Οι οπαδοί μας βοηθούν πολύ και είναι καταπληκτικό που έρχονται τόσοι πολλοί στα παιχνίδια μας. Στα εκτός έδρας ματς δεν είδα άλλη ομάδα με τόσο κόσμο και τέτοιο πάθος. Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε ένα κοινό που είναι απαιτητικό και πιέζει».


πηγή: metrosport.gr
 


Αναστασιάδης: «Ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ, πολύ θεαματικό»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Σάκης Αναστασιάδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» για να μιλήσει για το γκολ που είχε σημειώσει εναντίον του Παναθηναϊκού, το οποίο είναι προτεινόμενο για το καλύτερο γκολ όλων των εποχών, σε ψηφοφορία που κάνει το σάιτ της ΠΑΕ Ηρακλής. Ακόμη αναφέρθηκε και στον Πανσερραϊκό, όπου εκτελεί χρέη προπονητή στη δεύτερη ομάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γκολ του μέσα στον Παναθηναϊκό που είναι υποψήφιο για καλύτερο γκολ όλων των εποχών στην ιστορία του Ηρακλή:
«Ήταν ένας ημιτελικός κυπέλλου. Στο πρώτο ματς είχαμε φέρει 0-0 στο Καυταντζόγλειο και μας είχανε σίγουρους, αλλά κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι εκείνη τη μέρα. Νομίζω ήτανε μια πάσα του Χατζηπαναγή στα αριστερά που ερχόμουν εγώ και βγήκε ένα πολύ ωραίο γκολ. Αν δεν κάνω λάθος τερματοφύλακας στον Παναθηναϊκό έπαιζε ο Σαργκάνης. Ο Ηρακλής τότε όταν έπιανε καλή απόδοση ήταν δύσκολο να του αντισταθεί η οποιαδήποτε ομάδα. Πιστεύω ότι ήταν ένα από τα καλύτερα μου γκολ. Ήταν θεαματικό.»

Για το πως του φαίνεται η δημοσκόπηση στο σάιτ του Ηρακλή για το καλύτερο γκολ όλων των εποχών:
«Έχω ξαναμπεί πριν μερικές βδομάδες και είδα κι αλλά γκολ. Είχε δημοσκόπηση για το καλύτερο απευθείας φάουλ αν δεν κάνω λάθος. Μου άρεσε σαν ιδέα, να θυμόμαστε κάποια γκολ που είχαμε ξεχάσει. Είναι μια καλή ενέργεια που μου άρεσε.»

Για τον Ηρακλή:
«Δεν παρακολουθώ από πολύ κοντά την ομάδα αλλά δεν έχω «κόψει». Πάντα έχω μια επαφή. Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά αν θα ανέβει ο Ηρακλής. Είναι μεγάλο πρωτάθλημα, σίγουρα οι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουνε δεν θα είναι δυο τρεις, αλλά πιο πολλές. Θα δούμε ομάδες που δεν υπολογίζαμε να είναι πρωταγωνίστριες. Μακάρι να έρθει η άνοδος.»

Για τον Πανσερραϊκό:
«Τα 2/3 του ρόστερ του Πανσερραϊκού αποτελείται από τη δεύτερη ομάδα. Έχουμε «βγάλει» πολλούς παίκτες, όπως ο Παπάζογλου που τώρα είναι στον Ολυμπιακό, ο Γεωργιάδης του ΠΑΟΚ πέρασε από τη β? ομάδα του Πανσερραϊκού, ο Ανάκογλου ακούγεται πως θα φύγει. Μας σόκαρε το αποτέλεσμα με τον Εθνικό Γαζώρου, χτύπησε άσχημα στο νόμο. Αλλά αν δούμε το παιχνίδι νομίζω πως ήτανε δίκαιο το αποτέλεσμα δε δικαιούταν κάτι άλλο ο Πανσερραϊκός. Επιθυμία μας είναι να αλλάξει κατηγορία ο Πανσερραϊκός αλλά ακόμα δεν πείθει πως μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο.»



πηγή: metrosport.gr