Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Διαφορά 30.000 ευρώ με Κουλουχέρη!!

Η διαφορά που υφίσταται σχεδόν από το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς, μεταξύ Άρη και Ευθύμη Κουλουχέρη, ακόμη δεν έχει καλυφθεί. Αυτή τη φορά, η οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών ανέρχεται σε ένα ποσό που φτάνει στις 30.000 ευρώ που μπορεί να φαντάζει μικρό όμως μόνο τέτοιο δεν είναι, αφού γίνεται προσπάθεια να καλυφθούν παντού «τρύπες».

Συγκεκριμένα, οι «κίτρινοι» προτείνουν στον έμπειρο αμυντικό που πλέον αγωνίζεται στον Πανιώνιο την καταβολή ενός ποσού 160.000 ευρώ ενώ ο ποδοσφαιριστής, εμμένει στις 190.000 ευρώ. Η διαφορά εκτός του οικονομικού έγκειται στο γεγονός ότι ο Άρης υποστηρίζει ότι τα χρήματα που προτείνει είναι τα συνολικά δεδουλευμένα, ενώ ο Κουλουχέρης δεν αποδέχεται κάτι τέτοιο επιζητώντας ολόκληρο το ποσό.

Ο συμβιβασμός είναι τόσο κοντά, όσο και μακριά, αφού απαιτούνται αμοιβαίες υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές, ούτως η υπόθεση να επιλυθεί εξωδικαστικά και να μην συζητηθεί στην προγραμματισμένη ημερομηνία εκδίκασης της, την ερχόμενη εβδομάδα στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο ποδοσφαιριστής έχει καταθέσει αίτησης αναστολής εκτέλεσης απόφασης που έχει καταθέσει η νομική υπηρεσία των κιτρίνων στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Σε περίπτωση που τελικά ο συμβιβασμός δεν προχωρήσει και δε βρεθεί η «χρυσή τομή» τότε όλα θα ξεκαθαρίσουν στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ που θα κληθεί να αποφασίσει αν δέχεται την προσωρινή διαταγή, που δόθηκε από το Πρωτοδικείο στον Άρη και η οποία ρητά αναφέρει ότι ισχύει και για αποφάσεις διαιτητικών δικαστηρίων.


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: