Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

«Τρεις αγώνες που κρίνουν τα πάντα»

«Τρεις αγώνες που κρίνουν τα πάντα»
Την κρισιμότητα των επόμενων αγώνων της ομάδας του επισήμανε με ανάρτησή στην επίσημη ιστοσελίδα του ο Μίρκο Βούτσινιτς. Ο Μαυροβούνιος επιθετικός της Γιουβέντους έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις, μετά τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης τις δύο τελευταίες αγωνιστικές και δείχνει αποφασισμένος να κάνει τα πάντα ώστε η «Γιούβε» να περάσει αλώβητη από τη δύσκολη εβδομάδα που την περιμένει.

Αποτελεί ένα από τα επιθετικά όπλα του Αντόνιο Κόντε, αλλά αναγκάστηκε να απουσιάσει τις δύο τελευταίες αγωνιστικές του Καμπιονάτο λόγω τραυματισμού. Ο Μίρκο Βούτσινιτς επανέρχεται στην αγωνιστική δράση, αφού η αποθεραπεία του ολοκληρώθηκε και δείχνει έτοιμος να αντιμετωπίσει το δύσκολο και κρίσιμο επταήμερο που ακολουθεί, με τους αγώνες κόντρα στη Λάτσιο και τη Μίλαν για το πρωτάθλημα και τη «μάχη» με την Τσέλσι για το Τσάμπιονς Λιγκ στο ενδιάμεσο.

«Λάτσιο, Τσέλσι, Μίλαν. Τρεις αγώνες που θα κρίνουν τη χρονιά. Δεν επιτρέπεται να κάνουμε ούτε ένα λάθος. Θέλουμε να συνεχίσουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία, αλλά και να εξακολουθήσουμε να βρισκόμαστε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Απαιτείται να δουλέψουμε σκληρά όλη την εβδομάδα, να μην χαλαρώσουμε ούτε στιγμή και να πάρουμε νίκες και στα τρία παιχνίδια. Είμαστε η Γιουβέντους και δεν μας αρκεί κάτι λιγότερο από τρείς νίκες», έγραψε ο Μίρκο Βούτσινιτς στην επίσημη ιστοσελίδα του.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: