Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Λίνεν: «Να είστε επαγγελματίες»

Λίνεν: «Να είστε επαγγελματίες»
Σιδηρά πειθαρχία θέλει να επιβάλει στην ΑΕΚ ο Έβαλντ Λίνεν. Έτσι μετά την αργοπορία του Ταξιάρχη Φούντα σε προπόνηση της περασμένης εβδομάδας και κάποιες άλλες μικροκαθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν από άλλους παίκτες τις τελευταίες ημέρες, ο Γερμανός τεχνικός θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Θέλω να είστε επαγγελματίες. Έχω πει συγκεκριμένες ώρες για να είμαστε όλοι εδώ. Η προπόνηση ξεκινάει στις 11.00, αλλά θέλω να είστε όλοι εδώ στις 9.30 και να παίρνετε πρωινό. Δεν είναι επαγγελματικό να αργούμε. Μπορεί αυτά να είναι λεπτομέρειες, αλλά στις λεπτομέρειες φαίνεται ο επαγγελματισμός», ήταν τα λόγια του Λίνεν προς τους παίκτες.

Είναι κοινό μυστικό ότι η αργοπορία του Φούντα την περασμένη εβδομάδα έπαιξε ρόλο (σε συνδυασμό με ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού που είχε) για να μην ξεκινήσει βασικός απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής της ΑΕΚ γνωρίζει καλά πως οι ως επί το πλείστον νεαροί παίκτες του είναι εύκολο να παρασυρθούν και θέλει να «σφίξει» τα λουριά για να μην υπάρξει πρόβλημα απειθαρχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: