Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ήταν να μη σκοράρει…!!

Ήταν να μη σκοράρει…
Η παράδοση ήταν εναντίον της, καθώς σε 36 παιχνίδια μετρούσε 18 ήττες.

Είχε να σκοράρει από το 2006 με το τελευταίο της τέρμα να ανήκει στον Γκοβού.

Ωστόσο, στο 37ο παιχνίδι της με την Ιταλία, η Γαλλία όχι μόνο κατάφερε να σκοράρει μετά απ'ο έξι ολόκληρα χρόνια, αλλά πήρε και τη νίκη 2-1 εκτός έδρας και έδωσε τέλος σε αυτή την κακή παράδοση, ακόμα και αν αυτή ήταν μία απλή φιλική αναμέτρηση.

Οι Ιταλοί στο «Ένιο Ταρντίνι» ξεκίνησαν πιο δυνατά την αναμέτρηση, έχοντας και την παράδοση υπέρ τους. Μάλιστα κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ, με τον Ελ Σαραουί να κάνει το 1-0 στο 35’ .

Ωστόσο, η χαρά της «σκουάντρα ατζούρα» κράτησε μόλις δύο λεπτά, καθώς στο 37’ ο Βαλμπουενά έκανε το 1-1 και έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει κατά της Ιταλίας, μετά τον Γκοβού το 2006. Στο δεύτερο μέρος ο Γκομίς αντικατέστησε τον Ζιρού στο 65’ και τρία λεπτά αργότερα έκανε το 2-1 για τους «τρικολόρ» και χάρισε μία μεγάλη νίκη στην ομάδα του.


Ιταλία: Σιρίγου, Μάτζο, Μπαρζάλι (46΄Μπονούτσι), Κιελίνι, Μπαλτζαρέτι, Μοντολίβο (51’ Φλορέντσι), Βεράτι (51’ Πίρλο), Μαρκίζιο (51’ Τζακερίνι), Καντρέβα (70’ Τζιοβίνκο), Μπαλοτέλι, Ελ Σαραουί

Γαλλία: Γιορίς, Ντεμπουσί (46’ Ρεβεγιέρ), Σακό, Κοσιελνί, Εβρά, Καπουέ (77’ Τρεμουλινάς), Ματουιντί, Σισοκό (77’ Γκοναλόν), Βαλμπουενά (77’ Γκουργκίφ), Ζιρού (64’ Γκομίς), Ριμπερί (64’ Μενέζ)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: