Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Μερική ρήξη ο Χαριτωνίδης!!

Μερική ρήξη ο Χαριτωνίδης
Άσχημα μαντάτα, που ελπίζουν στον ΟΦΗ να μη γίνουν χειρότερα, προέκυψαν με τον Λάζαρο Χαριτωνίδη την Τετάρτη. Η ιατρική γνωμάτευση για τον νεαρό αμυντικό έβγαλε μερική ρήξη χιαστών και οστικό οίδημα, όπως ανέλυσε τη μαγνητική τομογραφία ο γιατρός της ΠΑΕ, Γιώργος Στεφανουδάκης.

Σύμφωνα με αυτή, το γεγονός ότι δεν έχει το γόνατο αστάθεια σε μεγάλο βαθμό και το ότι δεν έχει πειραχθεί ο μηνίσκος, είναι τα θετικά νέα., Έτσι, ο παίκτης αρχικά θα ακολουθήσει για ένα δεκαήμερο θεραπεία, σε συνδυασμό με φυσικοθεραπεία, και όταν το πρήξιμο υποχωρήσει θα γίνει η τελική διάγνωση, με την ελπίδα ο παίκτης να αποφύγει τη χειρουργική επέμβαση.

Στα καθαρά αγωνιστικά, σε δύο γκρουπ έγινε η προπόνηση της ομάδας την Τρίτη. Το πρόγραμμα του Νίκου Αναστόπουλου περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, θεωρεία και τελειώματα φάσεων. Παρών ήταν κανονικά ο Παπάζογλου, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ενώ ο Μπούρμπος και ο Καπουράνης, που αισθάνεται ενοχλήσεις στην πλάτη, ακολούθησαν θεραπεία.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη στις 16:00.

Με σχετική ανακοίνωση, η ΠΑΕ ενημερώνει πως την ερχόμενη Κυριακή, στο περιθώριο της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, θα τιμηθεί ο Χάιμε Βέρα, ο μεγάλος Χιλιανός άσος των δεκαετιών ’80 και ’90.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: