Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Τραπατόνι: «Θαυμάσια ομάδα η Ελλάδα»

Τραπατόνι: «Θαυμάσια ομάδα η Ελλάδα»
Το εγκώμιο της Εθνικής Ελλάδος έπλεξε ο Τραπατόνι στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα. Ο τεχνικός της Ιρλανδίας δήλωσε αρκετά ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του παρά την ήττα. «Χάσαμε είναι κρίμα», τόνισε και ζήτησε σε όλους να σταθούν στην προσωπικότητα που έδειξε η ομάδα μετά από την βαριά ήττα από την Γερμανια.

«Η Ελλάδα είναι μια θαυμάσια ομάδα με παίκτες με χαρακτήρα και προσωπικότητα. Εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε καλά και το κάναμε. Τα πρώτα λεπτά παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, μέχρι να δεχθούμε γκολ», τόνισε –αρχικά- ο Τζιοβάνι Τραπατόνι ο οποίος συνέχισε:

«Είδα μια ομάδα φρέσκια, γρήγορη και έτοιμη για να παλέψει για το αποτέλεσμα. Δεχθήκαμε ένα γκολ αλλά και μετά από αυτό συνεχίσαμε να προσπαθούμε για το καλύτερο κάτι που ήταν δύσκολο. Κερδίσαμε 14 κόρνερ, όμως τα κόρνερ δεν είναι γκολ. Ο Κόουλμαν ήταν καταπληκτικός. Για εμένα ήταν ο καλύτερος του γηπέδου. Ήταν γρήγορος με προσωπικότητα και μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα στην ομάδα. Χάσαμε το παιχνίδι. Είναι κρίμα αλλά πρέπει να δούμε την εμφάνισή της ομάδας και να πάρουμε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Πρέπει να μείνουμε και στην προσωπικότητα που έδειξαν οι παίκτες μας. Είχαμε μια καλή προσέγγιση μετά από μια κακή εμφάνισή στο παιχνίδι με την Γερμανία και ένα βαρύ σκορ», τόνισε.

Ο Τραπατόνι συνέχισε διαμαρτυρόμενος για ένα πέναλτι που δεν έδωσε ο διαιτητής….

«Όλοι οι άνθρωποι είδαν πως έπρεπε να μας δώσει ένα πέναλτι. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Φαίνεται ξεκάθαρα από την τηλεόραση ότι έπρεπε να το δώσει ο διαιτητής», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: