Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

«Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς»

«Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς»
Τώρα έρχονται τα δύσκολα.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος εγχειρίστηκε με επιτυχία στον πρόσθιο χιαστό του γονάτου του και θα απουσιάσει για τους επόμενους πέντε μήνες.

Ωστόσο, ο άσος του Πανιωνίου δεν χάνει την αισιοδοξία του, τονίζοντας ότι αυτές οι καταστάσεις είναι για τους δυνατούς.

«Γιατί να μου συμβεί κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή που πήγαινε καλά τόσο η ομάδα, όσο και εγώ», υποστήριξε σχετικά ο άτυχος στόπερ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην κάμερα της NOVA:

Για το πως νιώθει μετά το χειρουργείο: «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Χρήστο Δάρα που με πρόσεξε πάρα πολύ. Λες και ήμουν παιδί του. Από την αρχή, από τη στιγμή που χτύπησα μέχρι και τώρα. Είναι λίγο δύσκολα τώρα, γιατί πονάει αρκετά το πόδι μου, αλλά αυτά είναι για δυνατούς. Τι να κάνουμε... ».

Για τη ψυχολογική του κατάσταση: «Καλά είμαι, εντάξει δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Ακόμα είναι νωρίς, δεν το έχει συνειδητοποιήσει τελείως το μυαλό μου, θα δούμε στη συνέχεια».

Για τη στήριξη προς το πρόσωπό του: «Πραγματικά, και οι συμπαίκτες μου και η διοίκηση με στήριξαν πάρα πολύ. Δεν έχει σταματήσει να χτυπάει το τηλέφωνο. Σήμερα (Τετάρτη) είχε έρθει ο κύριος Τσάβαλος, χθες ο κύριος Μίχου με τον κύριο Γκλεζάκο. Όλοι ήταν κοντά μου».

Για την επικοινωνία των ανθρώπων του Ατρόμητου: «Ο Τάσος ο Καραμάνος με πήρε τηλέφωνο να μου ζητήσει συγγνώμη, αν και δεν έφταιγε σε καμία περίπτωση. Ήταν να γίνει. Δεν με χτύπησε για να ζητάει συγγνώμη. Ο κύριος Μπάγεβιτς, απ' ότι έμαθα πήρε 2-3 φορές τον κύριο Δάρα και τον ρωτούσε για την κατάστασή μου. Είχα προσωπική επικοινωνία με τον κύριο Αγγελόπουλο και θέλω να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο και τη διοίκηση και τα παιδιά του Ατρόμητου που έβγαλαν αυτή την ανακοίνωση για μένα».

Για το τι του είπε ο Ελευθερόπουλος, ο οποίος και αυτός είχε σοβαρό τραυματισμό στο ξεκίνημα της καριέρας του: «Κατ' αρχήν μακάρι να έχω και εγώ την καριέρα του Ελευθερόπουλου αν πηγαίνουν έτσι τα πράγματα. Ήταν ο πρώτος που ήρθε. Με στήριξε και στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο. Μετά ήρθε στο νοσοκομείο, μου έλεγε να είσαι ήρεμος, δυνατός και σχεδόν όλα τα κανόνισε αυτός. Και το χειρουργείο και τις φυσικοθεραπείες, για όλα».

Για τις σκέψεις που έκανε τη στιγμή του τραυματισμού: «Αυτό που είπα ήταν γιατί να μου συμβεί τώρα αυτό. Δεν ήθελα να πάθω κάτι τέτοιο αυτή τη χρονική στιγμή γιατί πήγαινε πολύ καλά και η ομάδα. Είχαμε φέρει και τον κόσμο κοντά μας. Πήγαινα και εγώ θεωρώ, πολύ καλά και ήταν ότι χειρότερο να συμβεί αυτή τη στιγμή».

Για το αν κατάλαβε αμέσως τη σοβαρότητα του τραυματισμού του: «Ναι, ναι. Αν και ο κύριος Δάρας δεν ήθελε να μου το πει, το κατάλαβα λίγο από τις αντιδράσεις του, αλλά και από το ότι με έκαιγε το γόνατό μου τη στιγμή που χτύπησα. Όταν πήγα στα αποδυτήρια και κρύωσε το πόδι μου, πραγματικά δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου».

Για το αν τον παρηγόρησαν στο ημίχρονο οι συμπαίκτες του: «Στο ημίχρονο δεν πήγα στα αποδυτήρια. Κάθισα σε ένα άλλο δωματιάκι. Επειδή ήμουν ψυχολογικά ράκος, δεν ήθελα να τους αγχώσω. Όταν τελείωσε το παιχνίδι, ήρθαν όλοι πάνω μου και με ρωτούσαν τι έπαθα. Όταν ήρθα στο νοσοκομείο με επισκέφθηκαν όλοι και πραγματικά τους ευχαριστώ και σε όλα τα παιχνίδια που θα λείπω θα είμαι δίπλα τους».

Για τις αναρτήσεις των συμπαικτών του στο Facebook: «Ναι το έμαθα, μου το είπε ο Γιώργος ο Μπιτσικώκος. Θέλω πραγματικά να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, γιατί ήταν μια δύσκολη στιγμή για την καριέρα μου, αλλά και σαν άνθρωπο. Θέλω επίσης, να ευχαριστήσω και τον κόσμο του Πανιωνίου που έμαθα ότι κάτω από τις φωτογραφίες μου έγραφαν διάφορα σχόλια και μου εύχονταν καλή ανάρρωση. Τους ευχαριστώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: