Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

«Δεν μας αφήνει ασυγκίνητους ο Ντε Ρόσι»

«Δεν μας αφήνει ασυγκίνητους ο Ντε Ρόσι»
Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να παίζει μαζί με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι από τον ερχόμενο Ιανουάριο, ο Ιεζεκιήλ Λαβέτσι, μιλώντας στο «Sky Sport 24». Ο Αργεντινός άσος της Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκε στη Νάπολη και μίλησε τόσο για τον παίκτη της Ρόμα, όσο και για την παλιά του ομάδα, ενώ δεν έκρυψε τη νοσταλγία του για την πόλη του ιταλικού Νότου.

Ήταν το ίνδαλμα των «τιφόζι» της Νάπολι και ο παίκτης που χάρισε μεγάλες στιγμές στους οπαδούς για 5 χρόνια. Από το καλοκαίρι, όμως, ο Ιεζεκιήλ Λαβέτσι μετακόμισε στο Παρίσι για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν, χωρίς, ωστόσο να κόψει τους δεσμούς του με την πόλη του ιταλικού Νότου.

Ο Λαβέτσι βρέθηκε στη Νάπολη για να καταθέσει ως μάρτυρας σε δίκη ενός γνωστού του επιχειρηματία και με την ευκαιρία αυτή μίλησε στο «Sky» με αφορμή τις φήμες που θέλουν τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι να βρίσκεται κοντά στην ομάδα του Παρισιού. «Ο Ντε Ρόσι είναι ένας καταπληκτικός παίκτης, από εκείνους που δεν σε αφήνουν ασυγκίνητο. Η Παρί ενδιαφέρεται για κάθε καλό ποδοσφαιριστή, οπότε θεωρώ πως υπάρχει πιθανότητα να παίζουμε μαζί σύντομα», ήταν το σχόλιό του όταν ρωτήθηκε αν αληθεύουν όσα ακούγονται.

Σύντομα σημαίνει από τον Ιανουάριο; «Δεν είμαι υπεύθυνος των μεταγραφών, δεν ξέρω. Απλά απαντώ σε αυτό που με ρωτήσατε. Δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο, απλά σας λέω πως θα ήθελα να παίξω μαζί του», απάντησε ο Λαβέτσι.

Τη θέση σου στη Νάπολι έχει πάρει ο Ινσίνιε. Είναι ο διάδοχός σου; «Αυτό θα το πει ο κόσμος, όχι εγώ. Αυτό που θέλω είναι να πηγαίνει καλά η Νάπολι, αφού την αγαπώ αυτή την ομάδα», τόνισε ο Λαβέτσι.

Μόνο την ομάδα αγαπάς; «Όλοι ξέρουν πως αγαπώ πολύ την πόλη και τους κατοίκους της. Νιώθω πως είμαι ένας από αυτούς. Αν και περνώ καλά στο Παρίσι, η νοσταλγία για τη Νάπολη είναι μεγάλη. Ξέρω πως κάποια μέρα θα επιστρέψω», απάντησε με ειλικρίνεια ο πρώην παίκτης των «παρτενοπέι».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: