Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Απίθανη γκολάρα o Ζλάταν!! (video)

Απίθανη γκολάρα o Ζλάταν! (video)
Ακυρώστε την ψηφοφορία ΤΩΡΑ!

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της FIFA για τα δέκα καλύτερα γκολ της σεζόν, ήρθε ο μεγάλος Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να την αμφισβητήσει.

Δεν σκόρπισε απλά τους Άγγλους πετυχαίνοντας όλα τα γκολ της Σουηδίας στο 4-2(!) στην μεταξύ τους αναμέτρηση, αλλά «τρέλανε» κόσμο!

Μόλις στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο... Θεός έκανε το απίθανο! Ψαλιδάκι από τα 25 μέτρα και γκολ!

Και είναι κρίμα που αυτή η γκολάρα του «Ίμπρα» δεν μπορεί να βρίσκεται στο top10, καθώς η ομοσπονδία δεν υπολογίζει τα τέρματα που μπαίνουν μήνα Νοέμβριο και Δεκέμβριο...



Το ματς
Η Αγγλία είχε πολλά προβλήματα στα πρώτα λεπτά, κυρίως στις τοποθετήσεις των παικτών της στον αγωνιστικό χώρο. Ο άσος της Παρί άνοιξε το σκορ μετά το λάθος του Στέρλινγκ και την κακή αντίδραση του Κόκερ, ενώ τα «τρία λιοντάρια» δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Τομ Κλέβερλι. Ο Γουέλμπεκ έφερε το ματς στα ίσα, με τον Κόκερ να σκοράρει και να στέλνει την ομάδα του στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές χάλασαν τη χημεία των δύο ομάδων, αλλά ότι δεν έγινε σε όλο το ματς έγινε στα τελευταία λεπτά. Ο Ιμπραΐμοβιτς ισοφάρισε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έκανε το 3-2 με το χατ-τρικ του και έκανε τους πάντες να υποκλιθούν στο μεγαλείο του με το 4ο γκολ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: