Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Χριστόπουλος: «Να ανταπεξέλθουμε στην πίεση»

Για το προσεχές παιχνίδι με τον Άρη μίλησε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε πως για την ομάδα του είναι μία δοκιμασία και πως η ομάδα του πηγαίνει για το θετικό αποτέλεσμα.

Μιλώντας για το κρίσιμο ματς αρχικά τόνισε: «Είναι ένας σημαντικός αγώνας για εμάς. Είναι μια δοκιμασία στην οποία η ομάδα μας για να πάρει αποτέλεσμα θα πρέπει να δείξει χαρακτήρα. Η ομάδα του Άρη χαρακτηρίζεται από την ταχύτητα, την αγωνιστικότητα και το πάθος και όλα αυτά σε συνδυασμό με την καυτή έδρα του Χαριλάου. Εμείς θα πρέπει να αντεπεξέλθουμε στην ψυχολογική πίεση που θα ασκηθεί στους παίκτες μας και να αντιπαραθέσουμε μεγάλη αγωνιστικότητα και πολύ τρέξιμο. Νομίζω ότι με την ποιότητα που διαθέτουμε και την οργάνωση στο παιχνίδι μας θα μπορέσουμε στο τέλος του αγώνα να είμαστε με τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Για τις απουσίες που υπάρχουν: «Είναι τιμωρημένος ο Λίλα με τέσσερις κάρτες και το μόνο πρόβλημα τραυματισμού είναι ο Γιώργος Ντάσιος».

Για τη σχέση του καλοκαιρινού φιλικού που είχαν δώσει μεταξύ τους οι δύο ομάδες: «Θα είναι τελείως διαφορετική η ομάδα του Άρη, ήδη έχει νέο προπονητικό δίδυμο, υπάρχουν παίκτες που δεν είχαν παίξει και από τις δύο πλευρές, οπότε θα είναι τελείως διαφορετικό από το φιλικό προετοιμασίας».

Για την διαιτησία που έχει αδικήσει και τις δύο ομάδες: «Δεν χρειάζεται περαιτέρω σχόλιο».

Για το αν θα ήθελε να σχολιάσει τα όσα είπε εναντίον του ο κ. Κούγιας στη «Δίκη του ΣΚΑΙ»: «Δεν θέλω να μπω σ' αυτήν τη διαδικασία. Πραγματικά με λύπησε ιδιαίτερα αυτή η ατυχής τοποθέτηση του κ. Κούγια, αλλά να μπω σε μια διαδικασία να αποδείξω τι; Ότι δεν είμαι ελέφαντας; Και σε ποιόν; Η ΠΑΕ κινείται νομικά ως ΠΑΕ και όχι εξ' ονόματός μου».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την πορεία των πρώτων δέκα αγωνιστικών: «Αν γυρίσουμε το χρόνο πέντε- έξι μήνες πίσω στο ξεκίνημα του καλοκαιριού και δούμε τις συνθήκες που επικρατούσαν τότε και τις δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος και από την πορεία που είχαμε και από τη βαθμολογική συγκομιδή. Το ότι έχουμε κάνει τον κόσμο μας, αλλά και την ίδια μας την ομάδα να ξεχάσει την αφετηρία που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι και να έχουμε ακόμα μεγαλύτερες απαιτήσεις ή να είμαστε στενοχωρημένοι επειδή βάσει εμφανίσεων θα μπορούσαμε να έχουμε ακόμα περισσότερους πόντους που δυστυχώς δεν έχουμε, σ' αυτό το κομμάτι είμαι λίγο στενοχωρημένος».

Για τα τέσσερα επόμενα ματς που είναι με ομάδες που κι εκείνες δεν αδειοδοτήθηκαν και ξεκίνησαν από την ίδια αφετηρία: «Νομίζω ότι η κλήρωση του πρωταθλήματος δεν μας ευνόησε. Βρεθήκαμε στην αρχή να παίζουμε κάποια δύσκολα παιχνίδια και θα προτιμούσα αυτούς τους τέσσερις αντιπάλους που θα έχουμε προσεχώς, να τους είχαμε στο ξεκίνημα. Αυτές οι ομάδες βελτιώθηκαν σε μεγάλο βαθμό και δείχνουν άλλο πρόσωπο. Είναι μια δοκιμασία αυτά τα ματς να δείξουμε πραγματικά το χαρακτήρα μας ως ομάδα και να δείξουμε αν μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάποια πιο δύσκολα τεστ που θα μας δώσουν πραγματικά μεγάλη ώθηση».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: