Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Σάντος: «Έχουν τον χαρακτήρα και τα προσόντα»

Σάντος: «Έχουν τον χαρακτήρα και τα προσόντα»
Άκρως ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των παικτών που χρησιμοποίησε για πρώτη φορά στην Εθνική ποδοσφαίρου έμεινε ο Φερνάντο Σάντος όπως επεσήμανε σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Ιρλανδία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μάλιστα, στάθηκε στο γεγονός ότι για πρώτη φορά δεν έδωσε το «παρών» στην ομάδα κάποιος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στο Euro 2004.

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι για την Εθνική ομάδα χωρίς κάποιον από τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2004. Ήταν σημαντικό παιχνίδι γιατί μειώσαμε το μέσο όρο. Φυσικά παραμένει πρώτος στόχος να περάσουμε στην τελική φάση του Μουντιάλ αλλά με τη χρήση τέτοιων παικτών προετοιμάζουμε το έδαφος για τις διοργανώσεις μετά το 204 για να έχουμε και πάλι μια ανταγωνιστική ομάδα», τόνισε ο Σάντος ο οποίος πρόσθεσε για τους… πρωτάρηδες.

«Έδειξαν ότι έχουν τον χαρακτήρα και τα προσόντα για να αποτελέσουν μέρος του γκρουπ που υπάρχει που αγωνίζεται με την Εθνική», σχολίασε.

Σχετικά με το παιχνίδι ο Σάντος χαρακτήρισε σημαντική τη νίκη αν και παραδέχθηκε ότι η εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν αυτή που θα ήθελε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: