Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Αναστασιάδης: «Ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ, πολύ θεαματικό»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Σάκης Αναστασιάδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» για να μιλήσει για το γκολ που είχε σημειώσει εναντίον του Παναθηναϊκού, το οποίο είναι προτεινόμενο για το καλύτερο γκολ όλων των εποχών, σε ψηφοφορία που κάνει το σάιτ της ΠΑΕ Ηρακλής. Ακόμη αναφέρθηκε και στον Πανσερραϊκό, όπου εκτελεί χρέη προπονητή στη δεύτερη ομάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γκολ του μέσα στον Παναθηναϊκό που είναι υποψήφιο για καλύτερο γκολ όλων των εποχών στην ιστορία του Ηρακλή:
«Ήταν ένας ημιτελικός κυπέλλου. Στο πρώτο ματς είχαμε φέρει 0-0 στο Καυταντζόγλειο και μας είχανε σίγουρους, αλλά κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι εκείνη τη μέρα. Νομίζω ήτανε μια πάσα του Χατζηπαναγή στα αριστερά που ερχόμουν εγώ και βγήκε ένα πολύ ωραίο γκολ. Αν δεν κάνω λάθος τερματοφύλακας στον Παναθηναϊκό έπαιζε ο Σαργκάνης. Ο Ηρακλής τότε όταν έπιανε καλή απόδοση ήταν δύσκολο να του αντισταθεί η οποιαδήποτε ομάδα. Πιστεύω ότι ήταν ένα από τα καλύτερα μου γκολ. Ήταν θεαματικό.»

Για το πως του φαίνεται η δημοσκόπηση στο σάιτ του Ηρακλή για το καλύτερο γκολ όλων των εποχών:
«Έχω ξαναμπεί πριν μερικές βδομάδες και είδα κι αλλά γκολ. Είχε δημοσκόπηση για το καλύτερο απευθείας φάουλ αν δεν κάνω λάθος. Μου άρεσε σαν ιδέα, να θυμόμαστε κάποια γκολ που είχαμε ξεχάσει. Είναι μια καλή ενέργεια που μου άρεσε.»

Για τον Ηρακλή:
«Δεν παρακολουθώ από πολύ κοντά την ομάδα αλλά δεν έχω «κόψει». Πάντα έχω μια επαφή. Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά αν θα ανέβει ο Ηρακλής. Είναι μεγάλο πρωτάθλημα, σίγουρα οι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουνε δεν θα είναι δυο τρεις, αλλά πιο πολλές. Θα δούμε ομάδες που δεν υπολογίζαμε να είναι πρωταγωνίστριες. Μακάρι να έρθει η άνοδος.»

Για τον Πανσερραϊκό:
«Τα 2/3 του ρόστερ του Πανσερραϊκού αποτελείται από τη δεύτερη ομάδα. Έχουμε «βγάλει» πολλούς παίκτες, όπως ο Παπάζογλου που τώρα είναι στον Ολυμπιακό, ο Γεωργιάδης του ΠΑΟΚ πέρασε από τη β? ομάδα του Πανσερραϊκού, ο Ανάκογλου ακούγεται πως θα φύγει. Μας σόκαρε το αποτέλεσμα με τον Εθνικό Γαζώρου, χτύπησε άσχημα στο νόμο. Αλλά αν δούμε το παιχνίδι νομίζω πως ήτανε δίκαιο το αποτέλεσμα δε δικαιούταν κάτι άλλο ο Πανσερραϊκός. Επιθυμία μας είναι να αλλάξει κατηγορία ο Πανσερραϊκός αλλά ακόμα δεν πείθει πως μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο.»



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: