Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ιμπραΐμοβιτς: «Μου έκανε καλό η αποβολή μου»

Ιμπραΐμοβιτς: «Μου έκανε καλό η αποβολή μου»
Ικανοποιημένος που βρίσκεται σε ένα πρωτάθλημα όπως το γαλλικό, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Μάλιστα, ο Σουηδός στράικερ υπογράμμισε ότι η Ligue 1 είναι ιδιαίτερα απαιτητική στο θέμα της φυσικής κατάστασης, τονίζοντας πως η αποβολή του κόντρα στην Σεντ Ετιέν θα τον βοηθήσει να επαναφορτίσει τις «μπαταρίες» του και να επιστρέψει δριμύτερος στις υποχρεώσεις της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Στην Παρί Σεν Ζερμέν έχουμε αρκετά θετικά αποτελέσματα και το γεγονός πως σκοράρω με κάνει ακόμη πιο χαρούμενο. Πιστεύω πως έχω κάνει μία καλή αρχή αν και δεν είμαι ακόμη 100% έτοιμος, αφού έχασα την καλοκαιρινή προετοιμασία. Παίζω κάθε τρεις μέρες χάρη στην αποβολή μου θα έχω χρόνο να ξεκουραστώ, όμως στη συνέχεια θα ανεβάσω την απόδοσή μου», τα λόγια του Ιμπραΐμοβιτς.

Στη συνέχεια ο Σουηδός φορ μίλησε για τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στο γαλλικό και το ιταλικό πρωτάθλημα: «Στην Ιταλία το ποδόσφαιρο εμπεριέχει πιο πολύ τακτική, όμως στη Γαλλία παίζει πιο σημαντικό ρόλο η δύναμη. Κάθε παιχνίδι στο γαλλικό πρωτάθλημα μου δίνει την εντύπωση πως όλοι είναι το ίδιο και ,ίσως, πιο δυνατοί από εμένα. Δεν σταματάνε να τρέχουν!».

Ο έμπειρος επιθετικός αναφέρθηκε και στη νέα του κατοικία που βρίσκεται στο Παρίσι: «Πρόκειται για μία μεγάλη πόλη και δεν ήταν εύκολο για εμένα και την οικογένειά μου να βρούμε ένα σπίτι. Ωστόσο, πλέον έχουμε ένα μέρος που μας αρέσει και έχουμε αρχίσει να το συνηθίζουμε». 



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: