Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ρουμπί: «Nα βοηθήσουμε την ομάδα ν' ανέβει στην πρώτη κατηγορία»

Ο μεσοεπιθετικός του Ηρακλή Ισαάκ Ρουμπί θέτει ως στόχο την επιστροφή του «Γηραιού» στην Super League, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του.

Ο Ισπανός μίλησε σε αθηναϊκή εφημερίδα υποστηρίζοντας πως χρειάστηκε λίγο χρόνο μέχρι να ενσωματωθεί στην ομάδα και να καταλάβει τον ελληνικό τρόπο παιχνιδιού, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους που έχει.

«Ήρθαμε τελευταία στιγμή και αρχικά μας πήρε χρόνο για να ενσωματωθούμε και ο προπονητής ήθελε να με βάλει σιγά σιγά στα παιχνίδια προκειμένου να μπω στη δυναμική της ομάδας, αλλά και να μάθω καλύτερα τον ελληνικό τρόπο παιχνιδιού. Πλέον η ομάδα δουλεύει καλύτερα», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Και συνέχισε για την παρουσία του στην ομάδα, όπως και τον Λόπεθ, Μπανγκουρά, Κριβοκάπιτς, Φερναντέζ και Βάντερσον: «Είναι για να βοηθήσουμε την ομάδα ν' ανέβει στην πρώτη κατηγορία. Μ' αυτήν τη διάθεση ήρθαμε στον Ηρακλή και ξέρουμε πόσο ιστορική ομάδα είναι και του αξίζει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο, άσχετα αν στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν χιλιάδες πράγματα».

Παράλληλα, μίλησε για τις εντός έδρας εμφανίσεις του Ηρακλή: «Είναι το μόνο που μας λείπει, να μπορούμε να κλειδώνουμε τα παιχνίδια στο γήπεδό μας», αλλά και τον κόσμο της ομάδας: «Οι οπαδοί μας βοηθούν πολύ και είναι καταπληκτικό που έρχονται τόσοι πολλοί στα παιχνίδια μας. Στα εκτός έδρας ματς δεν είδα άλλη ομάδα με τόσο κόσμο και τέτοιο πάθος. Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε ένα κοινό που είναι απαιτητικό και πιέζει».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: