Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Έτο: «Αλλάζει η κατάσταση στον ΠΑΟ»

Έτο: «Αλλάζει η κατάσταση στον ΠΑΟ»
Υποψιασμένος για τις θετικές… παρενέργειες που ενδέχεται να έχει για τον Παναθηναϊκό η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, μετά την απομάκρυνση Φερέιρα, εμφανίστηκε ο Έτο.

«Θα πρέπει να σκεφτούμε καλά τα δεδομένα του ματς γιατί αλλάζει κάπως η κατάσταση», σημείωσε ο Βραζιλιάνος χαφ του ΠΑΟΚ εν όψει του ντέρμπι των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ, στο περιθώριο εκδήλωσης της ΠΑΕ στην ανανεωμένη μπουτίκ του γηπέδου της Τούμπας.


Αναλυτικά, όσα είπε:

«Η ομάδα έχει αρχίζει να παίζει καλύτερα και αυτό βοηθά και εμένα και όλους τους παίκτες και πιστεύω πως όλοι μαζί θα μπορέσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: «Σίγουρα μετράει και η κατάσταση του αντιπάλου, αλλά εμείς πρέπει να μπούμε μέσα και να κερδίσουμε. Αυτό θα ισχύσει και την Κυριακή, γι αυτό εμείς θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Από την ώρα που ολοκληρώθηκε το ματς της περασμένης Κυριακής αρχίσαμε την προετοιμασία για τα συγκεκριμένα παιχνίδια και τα σκεπτόμαστε πολύ σοβαρά. Αν μπούμε δυνατά στις προπονήσεις και δουλέψουμε σκληρά όλη την εβδομάδα, τότε μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια να επικεντρωθούμε στο ματς με τον Ολυμπιακό».

Για το αν επηρεάζει θετικά η αλλαγή προπονητή τον Παναθηναϊκό: «Όταν μια ομάδα αλλάζει προπονητή, πάντα μπαίνει με μεγαλύτερη δύναμη σε έναν αγώνα. Αν τελικά γίνει η αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να σκεφτούμε καλά τα δεδομένα του ματς γιατί αλλάζει κάπως η κατάσταση».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: