Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Αποστολίδης: «Δε θέλω όσους πρωταγωνίστησαν στην παράγκα»

Ο Μπάμπης Αποστολίδης, γνωστός νομικός και δικηγόρος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στην νέα διοίκηση του ΠΑΟΚ, στον Ιβάν Σαββίδη αλλά και στο Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ:

Για την νέα διοίκηση του ΠΑΟΚ και την αίτηση που έπρεπε να κατατεθεί:
«Δεν υπάρχει πρόβλημα. Για να κατατεθεί νομικά μια αίτηση πρέπει να υφίσταται έλλειψη νομικού προσώπου. Σήμερα δεν υπήρχε, θα αρχίσει από αύριο. Από αύριο που θα υφίσταται θα μπορεί να κατατεθεί η αίτηση. Και 10 μέρες μετά να κατατεθεί πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο Ερασιτέχνης είναι μέτοχος και θα την καταθέσει να είστε σίγουροι. Οφείλουμε στον ΠΑΟΚ και Σαββίδη να του δώσουμε αυτό το εξάμηνο. Να είμαστε κοντά στον μέτοχο, να τον στηρίζουμε και να αρθρώνουμε λόγο για όσα κάνει και σκέπτεται. Πχ δε θέλω ένα πρωτάθλημα βασισμένο στην εξαγορά. Δε θέλω όσους πρωταγωνίστησαν στην παράγκα.»

Για την αποχή των δικηγόρων:
«Δεν υπάρχει θέμα ούτε με την απεργία των δικηγόρων. Σαφείς πληροφορίες λενε ότι από Δευτέρα θα πάψει η απεργία των δικηγόρων. Είναι καλός νομικός λόγος το ότι η αίτηση δεν κατατέθηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων.»

Για το αν γνωρίζει ποιοι θα συγκροτούν τη νέα διοίκηση:
«Εγώ απέχω από τις παραδιοικητικές διαδικασίες στον ΠΑΟΚ. Παρακολουθώ από εσάς και τον τύπο. Δεν έχω εσωτερική πληροφόρηση. Δεν ασχολούμαι με τα διοικητικά και δεν δημιουργώ θόρυβο γύρω από το όνομά μου. Θα παω στη θύρα 5, όχι με τους «γούνες». Αυτοί φέρανε τις καταστροφές στον ΠΑΟΚ. Έχω μια αλλεργία στις γούνες.»

Για το Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ:
«Δε θα είναι δύσκολο το παιχνίδι λίγη σοβαρότητα από εμάς. Ας είμαστε συγκεντρωμένοι απέναντι σε ότι έχει απομείνει από αυτόν τον Παναθηναϊκό.»








πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: