Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Συνεχίζεται η γιορτή της Λάτσιο!!

Συνεχίζεται η γιορτή της Λάτσιο
Αποθεωτική υποδοχή επιφύλαξαν στους παίκτες της Λάτσιο περισσότεροι από 100 οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Φορμέλο το απόγευμα της Τρίτης. Η νίκη της Λάτσιο επί της Ρόμα στο παραδοσιακό ντέρμπι της πρωτεύουσας έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των λατσιάλι, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να ειρωνευτούν και να κοροϊδέψουν τους μισητούς συμπολίτες τους με πανό και συνθήματα.

Η μεγάλη νίκη της Λάτσιο επί της Ρόμα με 3-2 στο ντέρμπι της «Αιώνιας Πόλης» ήταν αρκετή για να «μαλακώσει» τον απαιτητικό Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, ο οποίος έδωσε ρεπό στους παίκτες του, όχι μόνο τη Δευτέρα, αλλά και την Τρίτη. Ρεπό που οι παίκτες αρνήθηκαν, αφού τόνισαν πως επιθυμία τους είναι να προετοιμαστούν για το παιχνίδι κόντρα στη Γιουβέντους και έτσι ζήτησαν να προπονηθούν κανονικά το απόγευμα της Τρίτης.

Αυτό, σε συνδυασμό με το θρίαμβο στο ντέρμπι, ήταν αρκετό για να ευαισθητοποιήσει τους οπαδούς της Λάτσιο, οι οποίοι βρέθηκαν στην είσοδο του προπονητικού κέντρου της ομάδας για να υποδεχτούν τους θριαμβευτές εν μέσω χειροκροτημάτων και επευφημιών. Μάλιστα κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές κατέβηκαν από τα αυτοκίνητά τους και αγκαλιάστηκαν με τους «τιφόζι», με τον Ερνάνες να είναι ο πιο δραστήριος.

Φυσικά δεν έλειψαν και τα κοροϊδευτικά συνθήματα εναντίον της Ρόμα. Χαρακτηριστική ήταν μια αφίσα, στην οποία «Η μεγαλύτερη ομάδα της πρωτεύουσας αποχαιρετούσε την αποθανούσα Ρόμα, που έφυγε από τη ζωή στις 16.50 της Κυριακής 11 Νοεμβρίου».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: