Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Απέλυσε τον γιο του ο Γκαζάεφ!!

Απέλυσε τον γιο του ο Γκαζάεφ!
Ούτε στο ίδιο του το… σπλάχνο δεν χαρίστηκε ο Βαλερί Γκαζάεφ μπροστά στη σωτηρία της Αλάνια!

Ο πρώην προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και νυν πρόεδρος της ομάδας από το Βλαντικαφκάζ αναγκάστηκε να απολύσει το γιο του, Βλαντιμίρ, από την τεχνική ηγεσία, λόγω των δέκα σερί παιχνιδιών χωρίς νίκη και μάλιστα να αναλάβει εκείνος στη θέση του!

Οι δεσμοί αγάπης που συνδέουν τον Βαλερί Γκαζάεφ και την Αλάνια κρατούν χρόνια. Ο 58χρονος προπονητής ήταν αυτός που την είχε οδηγήσει το 1995 στην κατάκτηση του πρώτου και μοναδικού πρωταθλήματος Ρωσίας της ιστορίας της. Το 2011, ο Γκαζάεφ έγινε πρόεδρος της ομάδας του Βλαντικαφκάζ και την περσινή σεζόν εμπιστεύτηκε τις τύχες της στον γιο του, Βλαντιμίρ, ο οποίος στα 32 του χρόνια έγινε ο νεότερος σε ηλικία προπονητής του ρωσικού πρωταθλήματος, ενώ ήταν αυτός που τη βοήθησε να επιστρέψει ξανά στη μεγάλη κατηγορία.

Ωστόσο, η φετινή χρονιά δεν έχει εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο για την Αλάνια, καθώς τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην προτελευταία θέση του ρωσικού πρωταθλήματος, μετρώντας δέκα συνεχόμενες αγωνιστικές μακριά από τη νίκη. Έτσι, ο μπαμπάς-πρόεδρος αποφάσισε να λάβει… δραστικά μέτρα, προκειμένου να σταματήσει την αγωνιστική κατρακύλα της αγαπημένης του ομάδας.

Η πρώτη κίνηση ήταν να απολύσει τον γιο του, Βλαντιμίρ, από την τεχνική ηγεσία και η δεύτερη, να αναλάβει εκείνος το τιμόνι της Αλάνια!

Μέχρι στιγμής, από τα ρωσικά Μέσα δεν υπάρχει κάποιο δημοσίευμα που να αποκαλύπτει αν έχουν κλονιστεί οι σχέσεις πατέρα και υιού, ύστερα από την κίνηση του πρώτου. Αλλά σίγουρα θα είχε ενδιαφέρον η αντίδραση της μαμάς Γκαζάεφ…



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: