Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ταχτσίδης: «Στην Ελλάδα δεν με πρόσεξε κανένας…»

Ταχτσίδης: «Στην Ελλάδα δεν με πρόσεξε κανένας…»
Πολύ χαρούμενος για την πρώτη του συμμετοχή με την Εθνική Ανδρών στη νίκη επί της Φινλανδίας εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, αλλά δεν έκρυψε την πικρία του για την αντιμετώπιση που είχε στην Ελλάδα, πριν μετακομίσει στην Ιταλία.

«Στην Ελλάδα τα έγραφαν τα πράγματα διαφορετικά. Ο Παναγιώτης παραμένει ίδιος, αλλά ως παίκτης είμαι διαφορετικός. Στην Ελλάδα δεν με πρόσεξε κανένας, σε αντίθεση με την Ιταλία. Το ίδιο έχει συμβεί και με άλλα παιδιά που έφυγαν έξω και εξελίχθηκαν, όπως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος», τόνισε ο μέσος της Ρόμα.

Όσο για το ντεμπούτο του, ανέφερε: «Όλα πάνε καλά. Είμαι ευχαριστημένος για τη συμμετοχή μου στην Εθνική. Κοιτάμε τη συνέχεια κι ελπίζω να είναι η ίδια. Θέλω να δώσω στην Εθνική το 100% και θέλω όποτε μου ζητηθεί από τον κ. Σάντος να είμαι έτοιμος να βοηθήσω και να ακολουθήσω τις οδηγίες του. Αποδείχτηκε ότι η Εθνική έχει πολύ ταλέντο και μία πολύ καλή φουρνιά που ακολουθεί. Το θέμα είναι να δουλευτούν όλα αυτά τα παιδιά για να υπάρχει συνέχεια στην Εθνική».

Τέλος, για τις φήμες ότι η σχέση του με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι στη Ρόμα δεν είναι καλή, επειδή ο πολύπειρος Ιταλός μέσος θεωρεί ότι του έχει… φάει τη θέση, ο πρώην άσος της ΑΕΚ είπε: «Πολλά λέγονται για τον Ντε Ρόσι, ότι υπάρχει κακία και ζήλεια, αλλά δεν υπάρχουν αυτά. Είναι ένα καταπληκτικό παιδί και με βοηθά πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: