Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Σκουρτόπουλος: «Υποτιμήσαμε τον αντίπαλο»

Σκουρτόπουλος: «Υποτιμήσαμε τον αντίπαλο»
Μόνο το δεύτερο ημίχρονο κρατά ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, από την ήττα (76-70) του Πανιωνίου κόντρα στη Ζιέλονα Γκόρα.

Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» τόνισε πως το ματς χάθηκε από την κακή εμφάνιση στο πρώτο μέρος αλλά και από τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ στα κρίσιμα λεπτά.

«Δυστυχώς, δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι και σοβαροί, όσο έπρεπε στο παιχνίδι. Παίξαμε κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα, την οποία και υποτιμήσαμε, πληρώνοντας το τίμημα. Έπρεπε να κυνηγάμε από το πρώτο λεπτό το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλή προσπάθεια. Οι παίκτες μου έκαναν το κάτι παραπάνω και καταφέραμε να επιστρέψουμε. Αλλά στις κρίσιμες στιγμές, χάσαμε κάποια αμυντικά ριμπάουντ και χάσαμε το παιχνίδι. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθειά τους στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και τους φιλάθλους μας για την υποστήριξή τους», δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά την ήττα (76-70) του Πανιωνίου από τη Ζιέλονα Γκόρα.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αθανασούλας είπε: «Είχαμε μία άσχημη νύχτα. Δεν κάναμε τίποτα, απ’ όσα είχαμε σχεδιάσει με τους προπονητές μας. Χάσαμε το ματς στο πρώτο ημίχρονο, όπου βρισκόμασταν 25 πόντους πίσω. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, μειώσαμε στους τέσσερις πόντους, αλλά ήταν ήδη αργά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: