Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Φεύγει κι αφήνει πίσω του συντρίμμια…

Πώς το λένε οι πολιτικοί όταν αναλαμβάνουν την κυβέρνηση; "Παραλάβαμε καμένη γη"! Το ίδιο ισχύει και για τον Φερέιρα. Φεύγει κι αφήνει πίσω του συντρίμμια. Χάος παραλαμβάνει ο Ρότσα.

Φεύγει κι αφήνει πίσω του συντρίμμια…
Ο Φερέιρα έχτισε την ομάδα με τα ίδια του τα χεράκια. Με τον Σο, τον Κουϊνσι, τον Βελάσκες, τον Πίντο κ.λπ. Τι θα τους κάνει όλους αυτούς ο διάδοχος του Πορτογάλου;
Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ο Φερέιρα χάλασε και τον κορμό με την απομάκρυνση Καραγκούνη, Κατσουράνη. Δυο παίκτες έμπειρους, εκ των οποίων ο ένας ήδη έχει πάει στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ ο άλλος μπορούσε, ακόμα κι αν δεν είναι στην καλύτερη φάση του, να κάνει τη διαφορά σε αρκετά ματς.
Ναι μεν φύγανε, λοιπόν, χρήσιμοι παίκτες, ενώ από την άλλη ο Παναθηναϊκός απέκτησε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν βοηθήσει. Συν τους μικρούς σε ηλικία που μπορεί να πήραν αναγκαστικά χρόνο συμμετοχής, αλλά δεν είναι ότι εξελίχθηκαν κιόλας.
Τι ψάρια έπιασε ο Φερέιρα, λοιπόν, όλο αυτό το διάστημα που είναι στην Ελλάδα; Μόνο μισή καλή σεζόν έκανε. Πέρυσι. Κι αυτή λόγω Λέτο, όπως αποδείχθηκε.
Γενικά, κι ενώ έκατσε τόσο καιρό, δεν αφήνει πίσω τη σφραγίδα του. Αντίθετα, παραδίδει μια ομάδα που είναι στα μαύρα της τα χάλια. Δεν τη λες κι επιτυχημένη θητεία, έτσι;sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: