Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ήρθε, είδε και θα …ξανάρθει!

Μάζεψε τις πληροφορίες του, άκουσε διάφορες γνώμες, είναι έτοιμος να γράψει την έκθεση του και να την παραδώσει στον Ιβάν Σαββίδη και να ξανάρθει, ίσως και με κάποιον ποδοσφαιριστή μαζί του! Ποιος ακούγεται;

Ήρθε, είδε και θα …ξανάρθει!
Ο λόγος για τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ, ο οποίος αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη και όλοι περιμένουν να δουν τις προθέσεις του και αν τελικά επιστρέψει.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Ανζί βρέθηκε για ένα δεκαήμερο στην συμπρωτεύουσα και μάζεψε αρκετό υλικό σχετικά με την λειτουργία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η έκθεση που θα παραδώσει στον Ιβάν Σαββίδη θα παίξει και σημαντικό ρόλο σε ότι αφορά την παραμονή του στην ομάδα.

Ο Τσιστιακόφ άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων με όσους συναντήθηκε και οι περισσότεροι έχουν να πουν πως ο 42χρονος είναι γνώστης του ποδοσφαίρου και ξέρει πολύ καλά να οργανώνει μια ποδοσφαιρική ομάδα.

Από εδώ και στο εξής, αυτός που θα αποφασίσει τι θα γίνει στο άμεσο μέλλον είναι ο Ιβάν Σαββίδης αφού διαβάσει την έκθεση του Τσιστιακόφ. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αλλά και οι περισσότεροι στον ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι ο πρώην αντιπρόεδρος της Ανζί θα επιστρέψει και θα αναλάβει ως τζένεραλ μάνατζερ, σε μία θέση δηλαδή που θα έχει περισσότερες αρμοδιότητες από -σχεδόν- όλους τους άλλους.

Αρκετοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι θα επιστρέψει αλλά όχι μόνος του αλλά μαζί με ποδοσφαιριστή. Το όνομα αυτού, Λούκας Μαρτίνεθ, ο οποίος είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ και το καλοκαίρι. Ο Τσιστιακόφ λόγω της προϋπηρεσίας του ξέρει καλά τις μεταγραφικές πιάτσες σε Ρωσία και Ουκρανία και σύμφωνα με πληροφορίες μπορεί να κάνει τα  κονέ με τον μεσοεπιθετικό της Καρπάτι.
Στη θερινή μεταγραφική περίοδο ο Λούκας κόστιζε πάνω από 1 με 1,5 εκατομμύριο ευρώ και εκεί σταμάτησαν οι όποιες συζητήσεις. Τώρα, όμως, η υπόθεση του άνοιξε ξανά και ο Τσιστιακόφ αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: