Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Διαψεύδει τον προπηλακισμό ο Πάτο!!

Διαψεύδει τον προπηλακισμό ο Πάτο
Σε κατηγορηματική διάψευση των φημών που τον ήθελαν να προπηλακίζεται από έξαλλους οπαδούς της Μίλαν μετά τον αγώνα με τη Φιορεντίνα, προχώρησε με συνέντευξή του ο Αλεξάντερ Πάτο. Ο Βραζιλιάνος υπογράμμισε πως ουδέποτε δέχτηκε λεκτική ή σωματική επίθεση από φίλους της ομάδας του και εξέφρασε την απορία για τη σκοπιμότητα που εξυπηρετούν τέτοια δημοσιεύματα.

Ήταν από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές της ήττας της Μίλαν από τη Φιορεντίνα με 3-1 μέσα στο Σαν Σίρο. Η απόδοσή του κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα, ενώ δεν κατάφερε να ευστοχήσει στο πέναλτι που εκτέλεσε, αποτυγχάνοντας να ισοφαρίσει σε 1-1 το ματς. Ο Αλεξάντερ Πάτο, αν και αποτελεί μια από τις ελπίδες των «ροσονέρι» για ανάκαμψη, δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τις ελπίδες αυτές και αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Την Τρίτη κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν μερίδα έξαλλων οπαδών της Μίλαν να περικυκλώνει το αυτοκίνητο του Πάτο, κατά την έξοδό του από το χώρο στάθμευσης του σταδίου και να εκτοξεύει απειλές και ύβρεις εναντίον του παίκτη. Τις φήμες αυτές διέψευσε η διοίκηση της Μίλαν με ανακοίνωση που ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο ίδιος ο Πάτο, όμως, θέλησε να μιλήσει στον Τύπο και να διαψεύσει, με τη σειρά του τις φήμες αυτές. «Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο κυκλοφορούν και δημοσιεύονται τέτοια ψέματα. Ποτέ δεν με πλησίασαν έξαλλοι οπαδοί, ποτέ δεν με χτύπησαν, ποτέ δεν με απείλησαν. Είναι όλα ψέματα», δήλωσε σε έντονο ύφος.

Πολλοί ισχυρίζονται πως αισθάνεσαι φόβο μετά τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν σε βάρος σου. «Φόβο έχω να νιώσω από τότε που κόντεψα να χάσω το χέρι μου, στα 10 μου χρόνια. Ούτε φοβάμαι, ούτε είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Καταλαβαίνω τις αποδοκιμασίες, τις ακούω, τις σέβομαι και συμφωνώ με τον κόσμο μας. Παίζουμε άσχημα, χάνουμε τα παιχνίδια, είναι λογικό να μας γιουχάρουν. Αλλά δεν πρόκειται να το βάλουμε κάτω. Θα παλέψουμε για να αλλάξουμε το κλίμα. Εγώ είμαι απόλυτα ήρεμος και αισιόδοξος πως θα ανακάμψουμε σύντομα», κατέληξε ο Πάτο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: