Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Τους βγάζουν νοκ-άουτ… Κασίγιας και Κρ. Ρονάλντο!!


Κασίγιας και Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν ζήσει τα πάντα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ή πιο σωστά σχεδόν τα πάντα. Η αποψινή αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Σάλκε θα είναι για έναν ακόμη λόγο ξεχωριστή.

Τους βγάζουν νοκ-άουτ… Κασίγιας και Κρ. Ρονάλντο!
Τα νοκ-άουτ ματς του Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια συνιθισμένη διαδικασία για παίκτες όπως ο Ίκερ Κασίγιας και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όμως ακόμη και γι' αυτούς, κάποια παιχνίδια έχουν ξεχωριστή σημασία. Όπως η σημερινή ρεβάνς της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Σάλκε.

Με αυτό πιάνουν... κορυφή με 51 ματς, όσα έχουν μόνο οι Φρανκ Λάμπαρντ, Τσάβι και Βίκτορ Βαλντές στην ιστορία της διοργάνωσης.

Infostrada Sports @InfostradaLive
Iker Casillas and Cristiano Ronaldo will play their 51st CL knockout match, equalling Xavi, Frank Lampard and Víctor Valdés on most.
 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Όλα δείχνουν… κλειστό!!

O Σταύρος Κοντονής, θα ανακοινώσει την απόφασή για το αν θα γίνει με ή χωρίς κόσμο η αγωνιστική, μέχρι την Πέμπτη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τα γήπεδα θα παραμείνουν κλειστά

Όλα δείχνουν… κλειστό!
Κεκλεισμένων των θυρών αναμένεται να γίνει και η ερχόμενη αγωνιστική της Super League. Αυτή είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση του Σταύρου Κοντονή, γι’ αυτό και ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν θα συναντηθεί, τελικά με την ΕΠΟ και τη Super League, πριν τις ανακοινώσεις. Ο κ. Κοντονής θέλει να παραμείνουν κλειστά τα γήπεδα και αυτό το Σαββατοκύριακο και στη συνέχεια να προχωρήσουν οι νομοθετικές ρυθμίσεις, τις οποίες έχει προαναγγείλει και που αναμένονται να αλλάξουν ουσιαστικά τον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Μέχρι την Πέμπτη το πρωί θα ανακοινωθεί η απόφαση της Πολιτείας. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού περιμένει τις εισηγήσεις της ελληνικής αστυνομίας και της ΔΕΑΒ, τις οποίες θα έχει στα χέρια του μέχρι το βράδυ της Τετάρτης. Όπως γράψαμε και παραπάνω, λοιπόν, όλα δείχνουν ότι κι’ αυτή η αγωνιστική θα είναι «κλειστή». *Πηγή: sport-fm.gr*

Ευχές της Μπαρτσελόνα για τον Ολυμπιακό!!

Ένα θερμότατο μήνυμα για τα σημερινά του γενέθλια έλαβε ο Ολυμπιακός από την Μπαρτσελόνα.

Ευχές της Μπαρτσελόνα για τον Ολυμπιακό
Ένα θερμότατο μήνυμα για τα σημερινά του γενέθλια έλαβε ο Ολυμπιακός από την Μπαρτσελόνα.

Η Καταλανική ομάδα μέσω του προφίλ που διατηρεί στο twitter ευχήθηκε στους ερυθρόλευκους ποστάροντας και τη φωτογραφία με το επετειακό λογότυπο των πειραιωτών.



View image on Twitter
We say well done @olympiacos_org for reaching their 90th anniversary today!

*Πηγή: sport-fm.gr*

Στις αρχές Απρίλη το ραντεβού του Κρόιφ!!

Νέες πληροφορίες έρχονται από το Ισραήλ, σχετικά με το πολυαναμενόμενο ραντεβού του Ζόρντι Κρόιφ με τον ιδιοκτήτη της Μακάμπι Τελ α Βιβ, Μιτς Γκόλντχαρ για το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Μετά από έξι μήνες, ο Καναδοϊσραηλινός επιχειρηματίας θα βρεθεί τέλη του Μάρτη, αρχές Απρίλη στην πατρίδα του για να γιορτάσει το εβραϊκή Πεσάχ (την έξοδο των Ισραηλινών από την Αίγυπτο που αποτελεί το δικό τους Πάσχα). Θα κάνει ραντεβού με τον Ολλανδό τεχνικό διευθυντή και θα του προτείνει νέο διετές συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές. «Οι περισσότερες πιθανότητες είναι να μείνει» τόνισε άνθρωπος της Μακάμπι.

Από το συγκεκριμένο ραντεβού θα κριθεί αν θα υπάρξει θέμα Κρόιφ για τον ΠΑΟΚ.
*Πηγή: metrosport.gr*

Γιατί έγινε θρύλος ο Ολυμπιακός!!

Ολυμπιακός, ρε. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Για να εξελιχθεί αυτή κι όχι κάποια άλλη ομάδα στην Νο1 ομάδα στην Ελλάδα κάποιοι συγκεκριμένοι λόγοι δούλεψαν. Αλλοίμονο και να τα θεωρούμε όλα συμπτωματικά. Κάτι έχει, κάτι κρύβει, κάτι στέλνει η λέξη και η έννοια “Ολυμπιακός”, που ιδρύθηκε σα σήμερα, 10 Μαρτίου, το 1925, με απόφαση συνέλευσης με τη συμμετοχή δύο σωματείων. Του Πειραϊκού Ποδοσφαιρικού Ομίλου και του Ομίλου Φιλάθλων Πειραιώς, που αυτοδιαλύθηκαν για να γεννηθεί ο “Ολυμπιακός”, όπως πρότεινε ο Νότης Καμπέρος και τελικά πέρασε του Μιχάλη Μανούσκου, “Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς”.
Κι έγινε θρύλος. Κι έμεινε θρύλος. Πρώτα η ομάδα κέρδισε ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον επειδή έφθασαν να παίζουν στην επίθεση 5 αδέλφια! Δεν έχει ξαναγίνει αυτό με τους Ανδριανόπουλους. Ο Γιάννης, ο Ντίνος, ο Γιώργος, ο Βασίλης και μετά προστέθηκε ο πέμπτος, ο Λεωνίδας, ενώ για μικρό διάστημα αγωνίστηκε και έκτος Ανδριανόπουλος, ο Στέλιος.
Θυμίζω ότι ο Γιώργος Ανδριανόπουλος, ο αρχηγός της ομάδας, με το παρατσούκλι “Ποδάρας” λόγω Ολυμπιακού έγινε δήμαρχος Πειραιά και υπουργός. Μια προσωπικότητα ελάχιστη, σχεδόν ανύπαρκτη, αν ήθελες να τον συγκρίνεις με τον αντίστοιχο του Παναθηναϊκού, τον Απόστολο Νικολαϊδη.
Ο Ολυμπιακός, όμως, σε περίοδο που είχε διοίκηση της πλάκας, παρουσίασε την ομάδα που πραγματικά δικαιούται να αναγνωριστεί σα θρύλος. Παίκτες που τα έδιναν όλα για την τιμή της φανέλλας. Η καταγωγή της ηρωικής ομάδας, που έπαιρνε και έδινε δύναμη στον λαό, οφείλεται σ' εκείνους τους παικταράδες με τη ψυχή πρώτα του Θανάση Μπέμπη και από κοντά Μπάμπη Κοτρίδη, Θανάση Σούλη, Ηλία Ρωσίδη, Γιώργου Δαρίβα, Ηλία Υφαντή, Κώστα Πολυχρονίου, και βέβαια εκείνου του απίστευτου θηρίου, του Ανδρέα Μουράτη.
Ποδοσφαιριστές μαχητές. Μάτωναν τη φανέλλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο. Που κατέστη μεγάλο λαϊκό σύμβολο.

ΤΙ ΟΜΑΔΑ είναι ο διαιτητής Καλογερόπουλος, που θα σφυρίξει τη ρεβανς κυπέλλου ΑΕΚ - Ολυμπιακός, σου αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Γέμισα ένα μπλοκάκι μ' αυτά που άκουσα από διάφορες κατευθύνσεις για τον διαιτητή που ορίστηκε στο ντέρμπυ ΑΕΚ-Ολυμπιακός και τη ρεβάνς του 1-1 στο ΟΑΚΑ. Θα μου πεις συμβαίνουν αυτά. Κάθε φορά φωτίζεται το παρελθόν στο κοράκι όταν είναι να σφυρίξει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι.
Ο Θεός να το φωτίσει το παλληκάρι, λέω για τον μπάτσο Καλογερόπουλο, να παίξει καλά για να μη βάλει σε περιπέτειες τις εκατοντάδες συναδέλφους του που θα είναι σε ετοιμότητα αστυνόμευσης μέσα και έξω από το ΟΑΚΑ.
Με μπρελόκ της Θύρας 13, φανατίλα βαζέλα ήταν ο Καλογερόπουλος και έκανε ...μεταγραφή, έτσι η πιάτσα τον έχει κατεγραμμένο για φιλοολυμπιακό. Είναι, όμως, καλός διαιτητής και δεν έχει δώσει δικαιώματα. Είχε σφυρίξει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, τότε που τα παόκια είχαν ρίξει τους γάβρους στον πάγκο τον πρωταθλητή.
Από την άλλη, λέγεται, ότι ήταν γκέλα της ΑΕΚ να ζητήσει διαιτητή FIFA για τη ρεβάνς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ο διαιτητής FIFA δεν έχει ανάγκη να κάνει ρεσιτάλ για να γίνει διεθνής. Είνα ήδη. Οποιος καταλαβαίνει. Μια χαρά τα πήγε ο Μάνταλος, όσο κι αν ήταν εύκολο το ματς Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 4-3. Διεθνή ήθελε η ΑΕΚ, της έκαναν το χατήρι...
Δική μου κουβέντα. Δεν μπορώ να διανοηθώ διαιτητή να σκέπτεται και τα σπόρια να δώσει σε μία από τις δύο ομάδες στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Εκτός κι αν έχει αποφασίσει να τον γράψει η Ιστορία.

*Πηγή: sportdog.gr*

Κιν:«Καταστροφή αν μείνει εκτός τετράδας»

Καταστροφικό θεωρεί ο Ρόι Κιν το σενάριο να μείνει εκτός τετράδας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ζητώντας όμως παράλληλα να δοθεί πίστωση χρόνου στον Λουις Φαν Χάαλ.
Την άποψη ότι θα πρέπει να σταματήσουν να συγκρίνουν την τωρινή ομάδα των «κόκκινων διαβόλων» με εκείνες που είχε πριν από πέντε ή δέκα χρόνια, εξέφρασε ο άλλοτε αρχηγός του συλλόγου, Ροι Κιν σχολιάζοντας στο BBC την αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Αρσεναλ.
«Η ομάδα χρειάζεται να κοιτάει μπροστά και να ανακάμψει» δήλωσε ο Κιν.
Ο Ιρλανδός που έδωσε ρεσιτάλ με τα σχόλια του, καταφέρνοντας να γίνει trend στο twitter, χαρακτήρισε ως επαίσχυντη την παρουσία του Ντάλει Μπλιντ και του Αντόνιο Βαλέντσια, στη φάση του γκολ του Νάτσο Μονρέαλ καθώς οι δυο τους δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους κάνοντας παιδαριώδη λάθη.
*Πηγή: England365.gr*

Εγκώμια για όλους από Βενγκέρ!!

Με την πρόκριση επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Αρσεν Βενγκέρ είδε και πάλι τις μετοχές του να παίρνουν ανοδική πορεία και ο ίδιος επεφύλαξε εγκωμιαστικά σχόλια για όλους.
Αν και ο Φράνσις Κοκλάν αναδείχθηκε ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα, ο Ντάνι Γουελμπεκ με το γκολ που πέτυχε εναντίον της πρώην του ομάδας, χαρίζοντας τη νίκη στους «κανονιέρηδες» κέρδισε τη δόξα.
«Πάντα θέλουμε να πηγαίνουμε καλά εναντίον της πρώην ομάδας μας για να δείξουμε ότι είμαστε σπουδαίοι . Ο Ντάνι αφοσιώθηκε στο ματς και έδειξε ψυχική δύναμη.» δήλωσε ο Βενγκέρ, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Γουέλμπεκ έμαθε πολύ αργά πως θα αγωνιζόταν στο ματς.
Ο Αλσατός τεχνικός στάθηκε και στην παρουσία των φίλων της Αρσεναλ στο Ολντ Τράφορντ. «9,000 οπαδοί ταξίδεψαν ως εδώ και αυτό δείχνει το τεράστιο μέγεθος του συλλόγου»
*Πηγή: England365.gr*

Στην κορυφή του TOP 10; Ο Γιάννης!! (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εντυπωσίασε κόντρα στους Πέλικανς και… πέταξε στην κορυφή του TOP 10 της βραδιάς! Ακόμα μία διάκριση για τον διεθνή πόιντ φόργουορντ!
Απολαύστε το TOP 10 του ΝΒΑ:










*Πηγή: superbasket.gr*

Η «ιστορική» φωτογραφία της ΚΑΕ! (pic)

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει 90 χρόνια λαμπρής ιστορίας και η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ δεν θα μπορούσε να απέχει από το εορταστικό πνεύμα.

Στο εορταστικό κλίμα των γενεθλίων του συλλόγου, η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλησε να τιμήσει ορισμένους από τους πιο σημαντικούς παίκτες που φόρεσαν την φανέλα των «ερυθρολεύκων» με μια εντυπωσιακή φωτογραφία…

YEARS90
*Πηγή: superbasket.gr*

«Να διατηρήσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που του αρμόζει»

Με αφορμή τα 90 χρόνια ζωής που συμπληρώνει σήμερα ο Ολυμπιακός ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης έστειλε –με τη σειρά του- το μήνυμα για τη συνέχεια.

«Να διατηρήσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που του αρμόζει»
Με αφορμή τα 90 χρόνια ζωής που συμπληρώνει σήμερα ο Ολυμπιακός ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης έστειλε –με τη σειρά του- το μήνυμα για τη συνέχεια.

Σε αυτή καλεί όλους όσοι ασχολούνται με τους ερυθρόλευκους να συνεχίσουν τις προσπάθειες για να διατηρηθεί η ομάδα ψηλά…

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του προέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη:

Η σημερινή ημερομηνία είναι ξεχωριστή και ιστορική για εκατομμύρια ανθρώπους, για εκατομμύρια Ολυμπιακούς σε όλη την γη. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γιορτάζει σήμερα 90 χρόνια ζωής, δύναμης και κυριαρχίας.

Στην πορεία του αυτή, κατάφερε μέσα από προσπάθειες, αγώνες και νίκες να καταστεί ως ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός της Ελλάδας και ένας από τους σημαντικότερους σε διεθνές επίπεδο, με την κατάκτηση των περισσότερων ευρωπαϊκών τροπαίων από όλους τους συλλόγους της χώρας.

Όλοι μαζί, με το ίδιο πάθος, ζήλο και κοινές προσπάθειες θα διατηρήσουμε και τα επόμενα χρόνια τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ εκεί που του αρμόζει, ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

Συρματόπλεγμα στο ΟΑΚΑ!!

Δείτε φωτογραφίες από το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας ενδεικτικές για τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται για τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Συρματόπλεγμα στο ΟΑΚΑ
Τα μέτρα ασφαλείας που έχουν αποφασισθεί να ληφθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για τον επαναληπτικό της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου είναι αυστηρότατα.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι μέχρι και συρματοπλέγματα έχουν μπει από τους υπεύθυνους στην τάφρο για να αποτραπεί η είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από το Action Images.

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στην προπόνηση ο Γ. Μελισσανίδης!!

Ο γιος του Δημήτρη Μελισσανίδη, Γιώργος, παρακολούθησε την προπόνηση της ΑΕΚ την Τρίτη στα Σπάτα στέλνοντας το μήνυμα πως η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα εν όψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Στην προπόνηση ο Γ. Μελισσανίδης

Ο Γιώργος Μελισσανίδης ήταν παρών στα Σπάτα το μεσημέρι της Τρίτης και παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση της «Ένωσης». Ο γιος του διοικητικού ηγέτη της ομάδας, Δημήτρη, που ασχολείται πολύ με τα της ομάδας και φυσικά τις επιχειρήσεις του πατέρα του, θέλησε να περάσει το μήνυμα πως η «ηγεσία» της ΠΑΕ είναι δίπλα στον Τραϊανό Δέλλα και τους ποδοσφαιριστές του.

Δεν αποκλείεται πριν τον αγώνα να υπάρξει επίσκεψη (ενδεχομένως και ομιλία) του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ομάδα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Αδελφικές ευχές από Ερυθρό Αστέρα!

Στο πλήθος των διαδικτυακών ευχών για τα 90 χρόνια ζωής του συλλόγου του Ολυμπιακού, προστέθηκαν και αυτές του Ερυθρού Αστέρα.

Αδελφικές ευχές από Ερυθρό Αστέρα

Όπως είναι γνωστό μάλιστα, τα δυο κλαμπ συνδέονται με μακροχρόνια φιλία με πιο πρόσφατες τις εκατέρωθεν μετακινήσεις οπαδών των δυο ομάδων στις μεταξύ τους αναμετρήσεις μπάσκετ για την Ευρωλίγκα.


View image on Twitter
Happy 90th birthday to our dear friends from Olympiacos @olympiacos_org

*Πηγή: sport-fm.gr*

Ελαμπντελαουί: «Να γιατί είναι Θρύλος»

Ιδιαίτερες οι ευχές που έστειλε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στον Ολυμπιακό για τη σημερινή επέτειο 90 ετών από την ίδρυσή του.

Ελαμπντελαουί: «Να γιατί είναι Θρύλος»
Αν και νέος στον Ολυμπιακό, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έχει φροντίσει να μάθει για την ιστορία του συλλόγου. Ο Νορβηγός μπακ έδωσε το ξεχωριστό του μήνυμα για τα 90α γενέθλια από την ίδρυση της ομάδας.

«Από το 1925 ο Ολυμπιακός αποδεικνύει σε όλους γιατί αυτός ο σύλλογος είναι επίσης γνωστός ως Θρύλος όλων των σπορ. Με μεγάλο σεβασμό στο παρελθόν του, γιορτάζουμε σαν οικογένεια τα 90α του γενέθλια. Σαν παίκτης του Ολυμπιακού είμαι εδώ να τιμήσω την ομάδα, τους φιλάθλους και την ιστορία τους», ανέφερε.

Omar Elabdellaoui         @OmarEla14
1/3 Since 1925 Olympiacos is proving to everyone why this Club is also known as The Legend in all its sports.
 
 
Omar Elabdellaoui         @OmarEla14
2/3 With great respect to its past we are celebrating as one family its 90th Anniversary
 
 
Omar Elabdellaoui         @OmarEla14
3/3 And as an Olympiacos player I am here to honour this team, its fans and its history. pic.twitter.com/t8v50w6eWM
 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

«Χρόνια Πολλά, παλιόφιλε»

Λίβερπουλ, Μονακό, Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε έστειλαν ευχές στον Ολυμπιακό για τα γενέθλιά του.

«Χρόνια Πολλά, παλιόφιλε»
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τσόρι: «Πολλές επιτυχίες και στο μέλλον»

Πολλές επιτυχίες και στο μέλλον εύχεται στον Ολυμπιακό ο Τσόρι Ντομίνγκες για τα 90α γενέθλια του συλλόγου.

Τσόρι: «Πολλές επιτυχίες και στο μέλλον»

«Σε αυτή την ξεχωριστή μέρα για την οικογένεια του Ολυμπιακού, εύχομαι με όλη μου την καρδιά Χρόνια Πολλά για τα 90α γενέθλια του συλλόγου και πολλές επιτυχίες στο μέλλον», έγραψε στο Instagram ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός.



En este día tan especial para la familia del @olympiacosfc les deseo de todo corazón Muchas Felicidades por los 90 años... Que sigan los éxitos!!! 😉👏⚽️ On this special day for the Olympiacos family, I would like to wish from the heart congratulations for 90 years history... And succeed for the future! #CHD10 #choridominguez #Olympiacos #olympiacos90


*Πηγή: sport-fm.gr*

Η Μπιλμπάο για τα γενέθλια του Ολυμπιακού!!

H Αθλέτικ Μπιλμπάο μέσα από το λογαριασμό της στο twitter ευχήθηκε στον Ολυμπιακό χρόνια πολλά για το κλείσιμο 90 χρόνων από την ίδρυση του.

Η Μπιλμπάο για τα γενέθλια του Ολυμπιακού
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Διαβολικές» ευχές στον Ολυμπιακό!!

Η Μαν. Γιουνάιτεντ δεν ξέχασε τον Ολυμπιακό και ευχήθηκε στο σύλλογο για τα 90α γενέθλιά του.

«Διαβολικές» ευχές στον Ολυμπιακό

«Συγχαρητήρια για τα 90α σας γενέθλια, από όλους στη Μαν. Γιουνάιτεντ», αναφέρει το μήνυμα.



View image on Twitter
@olympiacos_org Congratulations on your 90th anniversary, from everyone at Manchester United.


Ο Άγιαξ έστειλε επίσης της ευχές του, με την ελπίδα οι δύο ομάδες να ξανασυναντηθούν στα Κύπελλα Ευρώπης…



View image on Twitter
Happy 90th anniversary @Olympiacos_org! Hope to meet each other again soon!


… ενώ τα δέοντα ευχήθηκε και η Γαλατάσαραϊ.

Galatasaray EN         @Galatasaray
Happy 90th anniversary @Olympiacos_org

*Πηγή: sport-fm.gr*

Εκατέρωθεν ευχές Ολυμπιακού-Τσέλσι!!

Ολυμπιακός και Τσέλσι αντάλλαξαν ευχές για τα σημερινά τους γενέθλια, με τους μεν να γιορτάζουν τα 90 τους χρόνια και τους δεν τα 110.

Εκατέρωθεν ευχές Ολυμπιακού-Τσέλσι

Αρχικά οι «ερυθρόλευκοι» ανέφεραν μέσω twitter: «Εκ μέρους της οικογένειας του Ολυμπιακού θα θέλαμε να ευχηθούμε στην Τσέλσι για τα 110α γενέθλια».

Στη συνέχεια ο σύλλογος του Λονδίνου ευχαρίστησε τους Πειραιώτες και ανταπέδωσε.


View image on Twitter
On behalf of the Olympiacos family, we would like to wish @ChelseaFC a happy 110th Anniversary
 
 
View image on Twitter
Thank you @olympiacos_org - a very happy 90th birthday to you also!
 
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Ευχαριστώ» από UNICEF σε Ολυμπιακό!

Η UNICEF Greece υπενθύμισε ότι ο Ολυμπιακός γιορτάζει τα 90 του χρόνια, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στο έργο της.

«Ευχαριστώ» από UNICEF σε Ολυμπιακό
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ιμπαγάσα: «Ευγνώμων που ήμουν στον Ολυμπιακό»

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα, αν και… αντίπαλος πλέον, δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό και του εύχεται για τα 90α του γενέθλια.

Ιμπαγάσα: «Ευγνώμων που ήμουν στον Ολυμπιακό»

«Συγχαρητήρια στην οικογένεια του Ολυμπιακού για τα 90 χρόνια ιστορίας. Είμαι ευγνώμων που μπόρεσα να φορώ για πάνω από τέσσερα χρόνια αυτή τη φανέλα», έγραψε στο Instagram.






Felicidades a la familia @olympiacosfc por esto 90 años de historia y agradecido de poder defender durante 4 años esa camiseta 🔴⚪️Congratulations to the family of @olympiacosfc by this 90 year history and grateful to be able to defend over 4 year that shirt 🔴⚪️




*Πηγή: sport-fm.gr*