Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Μετατέθηκε η αναδιάρθρωση του Δ.Σ.!

Χωρίς να προκύψει συγκρότηση σε σώμα της νέας διοίκησης του Ερασιτέχνη πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα το διοικητικό συμβούλιο στα γραφεία της Αλκμήνης.

Παρουσία και των νέων μελών, που προστέθηκαν στο σχήμα Οικονόμου, η συζήτηση αναλώθηκε περισσότερα σε μείζονος σημασίας θέματα που αφορούν τον σύλλογο, όπως για παράδειγμα η ομάδα βόλεϊ του Αρη. Η συγκρότηση σε σώμα της διοίκησης μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, οπότε και θα προκύψει η οριστική έγκριση από το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης. Θεωρείται δεδομένο πως ο Τάσος Οικονόμου (φωτό) θα συνεχίσει στη θέση του προέδρου, ενώ μένει να μάθουμε τη θέση που θα έχει στο νέο συμβούλιο το νέο μέλος, Νίκος Ζεϊμπέκης.


Στο μεταξύ, κλήση για την Εθνική Κύπρου έφτασε στα γραφεία του Ερασιτέχνη που αφορά την παίκτρια του Αρη, Χαρά Νεοφύτου, η οποία αναχώρησε χθες για την πατρίδα της προκειμένου να ενσωματωθεί στο υπόλοιπο ρόστερ της γυναικείας ομάδας. Το τουρνουά θα γίνει από τις 11/3 μέχρι τις 18/3 στην Πάφο και σε αυτό θα συμμετάσχουν, εκτός της Εθνικής Κύπρου άλλες επτά Εθνικές ομάδες.

Σε ό,τι αφορά τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Αρη, στον αγώνα για την 13
η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ, κόντρα στην αντίστοιχη του Ατρομήτου. Ετσι οι κιτρινόμαυρες παρέμειναν στην όγδοη θέση με μόλις εννέα βαθμούς συγκομιδή.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: