Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Αντσελότι: «Οι BBC δε βγαίνουν από την ενδεκάδα»

Καμία διάθεση να βγάλει τον Μπέιλ, τον Μπενζεμά και τον Κριστιάνο από την ενδεκάδα της Ρεάλ δεν έχει ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος τόνισε ότι όταν οι τρεις τους παίζουν καλά, προσφέρουν πολλά.

Αντσελότι: «Οι BBC δε βγαίνουν από την ενδεκάδα»
Δεν κουνιούνται οι «BBC» από την αρχική 11άδα της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι.

Οι Μαδριλένοι υποδέχονται την Τριτη τη Σάλκε στη ρεβάνς του 2-0 για τη φάση των «16» του Champions League, με τον Ιταλό τεχνικό να τονίζει ότι οι Μπέιλ, Μπενζεμά και Ρονάλντο θα βρίσκονται κανονικά στην αρχική ενδεκάδα, παρά τις πρόσφατες άσχημες επιδόσεις τους.

«Ο Μπέιλ, ο Μπενζεμά και ο Κριστιάνο θα αγωνιστούν αύριο. Δε θα βγουν από την ενδεκάδα. Όταν αυτοί οι τρεις παίζουν καλά, προσφέρουν πολλά στην ομάδα. Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Υπάρχει μια μικρή πτώση στην απόδοσή τους, αλλά το πρόβλημα δεν είναι καθαρά δικό τους. Υπάρχει πρόβλημα γενικά στην ομάδα, με τους επιθετικούς να μην παίρνουν τις βοήθειες που χρειάζονται», είπε ο 55χρονος που ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει το σύστημα, παρά τις πιέσεις των οπαδών.

«Το 4-3-3 είναι η "ταυτότητά" μας και δεν πρόκειται να το αλλάξουμε. Με το συγκεκριμένο σύστημα έχουμε πάρει πολύ καλά αποτελέσματα και οι παίκτες αισθάνονται άνετα με αυτό», ήταν τα λόγια του πρώην προπονητή της Παρί, ενώ, στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην επιστροφή των Κεντίρα και Μόντριτς στην αποστολή της ομάδας.

«Ο Κεντίρα και ο Μόντριτς θα είναι αύριο στην αποστολή. Ο Μόντριτς θα αγωνιστεί σίγουρα, όμως όχι βασικός. Θα παίξει για περίπου 30 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Όσο για τον Όντεγκααρντ, δεν θα είναι αύριο στην αποστολή. Τα πηγαίνει πάντως πολύ καλά στην Καστίγια», δήλωσε.

Η Ρεάλ προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Μπιλμπάο, έχοντας πραγματοποιήσει μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της από τότε που ανέλαβε ο Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός τόνισε ότι κατάλαβε τα λάθη της ομάδας του, τα οποία εξήγησε στους παίκτες.

«Μετά από όσα είδα από το παιχνίδι με την Μπιλμπάο, είπα στους παίκτες μου τη γνώμη μου για το παιχνίδι και τους εξήγησα το που δυσκολευτήκαμε στο ματς. Εκείνοι με κατάλαβαν και συμφώνησαν μαζί μου. Έχουμε απομονώσει το πρόβλημα και, παιχνίδι με παιχνίδι, θα το διορθώνουμε σιγά σιγά», ανέφερε ο τεχνικός των «μερένχες» που, στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το ποιο είναι το βασικό πρόβλημα της ομάδας του.

«Έχω ήδη εξηγήσει ποιο είναι το πρόβλημα. Ταλαιπωρούμε πολύ την μπάλα στο κέντρο, ενώ οι κινήσεις που γίνονται είναι πολύ αργές. Πρέπει οι αντιδράσεις μας να είναι πιο γρήγορες, ώστε να εκμεταλλευόμαστε καλύτερα την ποιότητα των επιθετικών μας», είπε ο Ιταλός.

Η Ρεάλ θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας στις 22 Μαρτίου και χρειάζεται τη νίκη, προκειμένου να ανέβει και πάλι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με τον Αντσελότι να επισημαίνει ότι η ομάδα του πρέπει να νικήσει τα δύο παιχνίδια που δίνει μέχρι τότε, προκειμένου να πάει στη Βαρκελώνη με καλή ψυχολογία.

«Θα πάμε στο Καμπ Νου στις 22 Μαρτίου, όμως, πιο πριν, έχουμε δύο παιχνίδια ενάντια στη Σάλκε και στη Λεβάντε. Ελπίζω να ανταποκριθούμε καλά, ώστε να πάμε στη Βαρκελώνη με όσο το δυνατόν καλύτερη ψυχολογία», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: