Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Πρίντεζης: «Πάντα χρυσές σελίδες στον Ολυμπιακό»

Προέρχεται από τα σπλάχνα του, είναι οπαδός του και «υπέγραψε» την ίσως κορυφαία στιγμή στην 90χρονη ιστορία του. Ο Γιώργος Πρίντεζης μιλά στη SportDay για τα γενέθλια του Ολυμπιακού.

Πρίντεζης: «Πάντα χρυσές σελίδες στον Ολυμπιακό»

«Εύχομαι πρώτα απ’ όλα χρόνια πολλά και αυτός ο ιστορικός σύλλογος να συνεχίσει να έχει επιτυχίες. Να κάνει χαρούμενους τους φιλάθλους του και να διαπρέπει για όσα περισσότερα χρόνια γίνεται. Έχει αποδείξει πως έχει τη δυναμική, την οντότητα και την υποστήριξη για να παραμείνει στην κορυφή σε όλα τα σπορ», δήλωσε στη SportDay ο 30χρονος φόργουορντ.

Ερωτηθείς το πώς νιώθει ένας παίκτης που είναι μέρος αυτής της ομάδας, απάντησε: «Είναι τιμή μου που φοράω αυτή τη φανέλα. Όλοι όσοι είμαστε στον Ολυμπιακό, γνωρίζουμε πως είμαστε σε ένα πολύ μεγάλο σωματείο. Από τα κορυφαία στην Ευρώπη με τίτλους σε όλα τα αθλήματα και τις διοργανώσεις. Αυτό αποτελεί ένα πολύ θετικό πρόσημο για την καριέρα του κάθε παίκτη, που θα έχει να θυμάται ότι έπαιξε σε αυτό τον σύλλογο».

Όσο για το δώρο που θα προσπαθήσει να κάνει στην ομάδα του, είπε: «Σε ατομικό επίπεδο το δώρο που θέλω να κάνω στον σύλλογο είναι να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω τόσα χρόνια. Να δίνω το 100% και να προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις, για να αυξάνω όσο περισσότερο γίνεται τις πιθανότητες που έχει για να κατακτήσει τίτλους και να γραφτούν ακόμα περισσότερες “χρυσές” σελίδες στην ιστορία του». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: