Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Ο Ντάνι είπε… «φτάνει»!!

Τέλος στην κακοδαιμονία της Άρσεναλ στο «Ολντ Τράφορντ» έβαλε ο Ντάνι Γουέλμπεκ! Ο πρώην επιθετικός της Μαν. Γιουνάιτεντ σίγησε το παλιό του σπίτι κι υπέγραψε τεράστιο διπλό-πρόκριση (2-1) στο Κύπελλο

Ο Ντάνι είπε… «φτάνει»!
Το καλοκαίρι έφυγε ως περιττός. Έπρεπε να κάνει χώρο για τον Φαλκάο.

Γι’ αυτό σήμερα ο Ντάνι Γουέλμπεκ ανάγκασε εκείνος τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κάνει χώρο: Στον… καναπέ της για να κάτσει αναπαυτικά και να παρακολουθήσει από ‘κει τη συνέχεια του Κυπέλλου Αγγλίας!

Αντιμέτωπος (εκείνος και οι συμπαίκτες του) με μια αρνητικότατη παράδοση απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους», έδειξαν εξαρχής αποφασισμένοι να την γκρεμίσουν.

Ήταν πολλά, εξάλλου, τα επτά παιχνίδια που είχαν να τους νικήσουν και οι εννέα ήττες στις οκτώ τελευταίες επισκέψεις τους στο «Ολντ Τράφορντ».

Πρώτα άντεξαν λοιπόν στην αναμενόμενη πίεση που άσκησε η ομάδα του Φαν Χάαλ. Κι όταν την πέτυχαν… μπόσικη, εξαφάνισαν την μπάλα (μ’ ένα πανέμορφο συνδυασμό) πριν ο Μονρεάλ την εμφανίσει στα δίχτυα στο 25’.

Βέβαια, η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ. Γιατί δεν πέρασαν ούτε πέντε λεπτά μέχρι ο Ντι Μαρία να κάνει τη… μοναδική καλή ενέργειά του στο ματς. Και με ιδανική σέντρα στον Ρούνεϊ να του επιτρέψει ν’ απαντήσει αμέσως (με κεφαλιά).

Είπαμε όμως: Η αποψινή Άρσεναλ είχε τσαγανό. Κι έναν Γουέλμπεκ αποφασισμένο να δείξει στην παλιά του ομάδα πόσο μεγάλο λάθος είχε κάνει. Να, σαν αυτό για παράδειγμα που έκαναν οι Σμόλινγκ και Τζόουνς. Προσφέροντάς του την μπάλα στο πιάτο και μαζί την ευκαιρία να υπογράψει τη μεγάλη πρόκριση των «κανονιέρηδων» (2-1).

Διότι στο ημίωρο που απέμενε η Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε ποτέ ν’ αντιδράσει. Έμεινε και με παίκτη λιγότερο εξαιτίας (αυστηρής) αποβολής του Ντι Μαρία για «θέατρο». Ήταν τυχερή, δε, που ενώ έκανε «γιόμες» της απελπισίας για το κεφάλι του επιθετικού (!) Φελαϊνί, ο Ντε Χέα έκανε απίστευτες επεμβάσεις σε 2-3 περιπτώσεις και απέτρεπε έναν αποκλεισμό με ακόμα πιο ντροπιαστικό τρόπο.



Αναλυτικά οι προημιτελικοί του Κυπέλλου Αγγλίας

Σάββατο, 7/3

Μπράντφορντ-Ρέντινγκ 0-0

Άστον Βίλα-Γουέστ Μπρομ 2-0
(51' Ντελφ, 85’ Σινκλέρ)

Κυριακή, 8/3

Λίβερπουλ-Μπλάκμπερν 0-0

Δευτέρα, 9/3

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ 1-2
(29’ Ρούνεϊ - 25’ Μονρεάλ, 61’ Γουέλμπεκ) 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: