Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Μάντζιος: «Θα τα καταφέρουμε»

Αισιόδοξος ότι ο Λεβαδειακός θα παραμείνει στην κατηγορία εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μάντζιος, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άλαν Πουλίδο.
«Ήρθαμε εδώ για να χτυπήσουμε το παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Πλατανιάς, ήμασταν αποφασισμένοι πιστεύαμε την ομάδα μας και θέλαμε τους βαθμούς» είπε αρχικά ο τεχνικός των Βοιωτών προσθέτοντας: «Ήμασταν καλύτεροι στο γήπεδο, απειληθήκαμε μόνο με στημένες φάσεις. Ήμασταν πολύ διαβασμένοι απέναντι στον αντίπαλο και σε κάποιες φάσεις βγάλαμε ποιότητα και πήραμε πολύ σημαντική νίκη για την πορεία».
Στη συνέχεια επισήμανε: «Σήμερα είχαμε στοιχεία που είναι δύσκολο να τα βγάλεις ενώ θέλεις αποτελέσματα. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Πλέον έχουμε περισσότερες πιθανότητες για την παραμονή μας. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε γιατί δείξαμε πως είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και έχουμε δυνατότητες που θα βγούνε στο γήπεδο στη συνέχεια. Ευχαριστώ τον Πλατανιά για τη φιλοξενία».
Κληθείς να σχολιάσει το υλικό που διαχειρίζεται, εξήγησε: «Ατομικά σαν ποδοσφαιριστές έχουμε πάρα πολύ καλούς. Πολλά παιδιά ήρθαν τέλη Γενάρη και θέλουν παιχνίδια. Έγινε και αλλαγή προπονητή και σίγουρα κάτι φταίει για να είμασε σε αυτή τη θέση. Όπως είπα η ομάδα έχει ποιότητα και καλούς παίκτες και πρέπει να το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο».
Καταλήγοντας, αναφέρθηκε και στον Άλαν Πουλίδο: «Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, πολύ ποιοτικός, έχει πάρα πολύ καλά στοιχεία. Και για τον Λεβαδειακό και για το ελληνικό πρωτάθλημα τέτοιοι παίκτες είναι ευκαιρία να τους έχουμε και να τους θαυμάζουμε. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, προσγειωμένο παιδί κι εξαιρετικός χαρακτήρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: