Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Κέιχιλ: «Άλλος ένας τελικός...»

Στην κρισιμότητα της ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και τον χρόνο που είχε η Τσέλσι για να προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι της Τετάρτης στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στάθηκε ο Γκάρι Κέιχιλ.  
Ο Άγγλος αμυντικός των «μπλε» κατέστησε σαφές πως ο επαναληπτικός με τους Παριζιάνους παίρνει... μορφή τελικού, αφού με αυτή τη νοοτροπία δούλεψαν όλες τις προηγούμενες μέρες οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο.
Το αμέσως προηγούμενο ματς για τους πρωτοπόρους της Πρέμιερ Λιγκ ήταν την περασμένη Τετάρτη, αφού δεν συμμετέχουν πλέον στο Κύπελλο Αγγλίας κι έτσι, είχαν και χρόνο να ξεκουραστούν...
«Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, μετά καταφέραμε και πήραμε τη σημαντική νίκη για το πρωτάθλημα στην έδρα της Γουέστ Χαμ, όμως κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Αυτό που σκεφτόμαστε πλέον είναι ο επαναληπτικός με την Παρί. Είχαμε μπροστά μας αρκετές μέρες για να ξεκουραστούμε και να δουλέψουμε κάπως καλύτερα και θα είναι σαν ακόμα ένας τελικός για εμάς. Μια κι έξω... Θα δώσουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και ευχόμαστε να περάσουμε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ» δήλωσε ο Κέιχιλ. 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: