Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Βάζει... υπογραφή και στο μέλλον o Aναστασίου!!

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Αναστασίου για την επέκταση συμβολαίου του Έλληνα τεχνικού μέχρι το 2018.  
Από την καμμένη γη και την στάχτη που παρέλαβε το καλοκαίρι του 2013 αγωνιστικά, ο Γιάννης Αναστασίου έφτιαξε με το μικρότερο μπάτζετ στην ιστορία του συλλόγου, έναν Παναθηναϊκό ελκυστικό, ανταγωνιστικό, ένα σύνολο που έφερε ξανά τρόπαιο στο κλαμπ μετά το... μακρινό 2010.  Ο Έλληνας τεχνικός παρουσιάζει μια ομάδα που βελτιώνεται συνεχώς, που βγάζει παίκτες από τις ακαδημίες και δείχνει πως εκτός από μέλλον έχει και παρόν, καθώς το «τριφύλλι» παραμένει στην κούρσα του πρωταθλήματος, έχοντας αποδείξει πως αυτή την στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.
Η δουλειά του Αναστασίου ''μιλάει'' στο γήπεδο και η διοίκηση του συλλόγου έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό πως τον θέλει στον πάγκο για πολλά χρόνια. Το συμβόλαιο του «Ολλανδού» εκπνέει το 2016, όμως, μετά από τις συζητήσεις των τελευταίων εβδομάδων οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας μέχρι το 2018. Κάτι που λίγο ή πολύ, αναμενόταν, μιας και ήταν δεδομένη η επιθυμία αμφοτέρων.
Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, συνεχίζει να επενδύει στο προπονητικό ταλέντο και την αδιαμφισβήτητη αξία του Αναστασίου, με τον 42χρονο κόουτς να βάζει... υπογραφή και «σφραγίδα» στο κλαμπ και τα επόμενα χρόνια.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: