Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Πανέτοιμη και… οχυρωμένη!

Αντίστροφα μετρούν στην ΑΕΚ για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Έχει καταλήξει στην ενδεκάδα ο Δέλλας, δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ και «εκστρατεία» ενημέρωσης του κόσμου.

Πανέτοιμη και… οχυρωμένη

Στο πρώτο «μέτωπο» ο Τραϊανός Δέλλας, έχοντας από χθες επιλέξει την αποστολή, και έχοντας-όπως φαίνεται-καταλήξει στην ενδεκάδα, επικεντρώνεται στην ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας του, αλλά και στην ανάλυση του αντιπάλου. Όσο για το βασικό σχήμα, όλα δείχνουν πως η «Ένωση» θα παραταχθεί με τους Ανέστη, Μπακάκη, Σοϊλέδη, Κολοβέτσιο, Τζανετόπουλο, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Μπαρμπόσα, Πλατέλλα, Μάνταλο και Αραβίδη.

Σε ό,τι αφορά στην ασφάλεια του ΟΑΚΑ, έχουν ληφθεί δρακόντεια μέτρα. Τρεις εισαγγελείς και περισσότεροι από 2.500 άνδρες των ΜΑΤ θα είναι στο γήπεδο, ενώ στα επίσημα θα βρίσκεται ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση. Παράλληλα τοποθετείται ειδικό πλέγμα μπροστά από τα δύο πέταλα για να αποφευχθεί η ρίψη αντικειμένων. Στην ΠΑΕ ΑΕΚ, ωστόσο, γνωρίζουν πως και… όλα τα μέτρα του κόσμου να λάβουν, δεν θα έχουν νόημα δίχως τη συνεργασία του κόσμου. Για το λόγο αυτό συνεχίζουν τις επαφές με οργανωμένους και τα μηνύματα στον απλό κόσμο πως θα πρέπει πρώτα οι ίδιοι να προστατεύσουν την ομάδα τους και να… προσέχουν τον διπλανό τους.

Ανακοινώνει το sold out

Τα τελευταία, περίπου 4.000 εισιτήρια, θα πωλούνται σήμερα από την ΑΕΚ και αναμένεται να εξαντληθούν. Έτσι μαζί με τα διαρκείας στο ΟΑΚΑ θα βρίσκονται 69.618 θεατές!

*Για την Κυριακή στις 18:00 ορίστηκε το ματς της ΑΕΚ με τον Φωστήρα, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ταύρου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: