Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

«Η καλύτερη μεταγραφή του Ηρακλή είναι ο Παπαθανασάκης»!

Στο Μetropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», μίλησε ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος και δεν έκρυψε τόσο τη συγκίνησή του για τη στήριξη του κόσμου όσο και για την ανάγκη να ανέβει ο Ηρακλής στη Σούπερ Λίγκα.

Αρχικά ανέφερε: ''Πιστεύαμε ότι θα πάμε καλά στο πρωτάθλημα, αλλά στο τέλος θα φανεί τι θα κάνουμε. Πρέπει να χαμηλώσουμε τους τόνους γιατί η ουσία είναι να υλοποιήσουμε τους στόχους μας στο τέλος. Έχουμε πολύ δύσκολα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και πρέπει να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς από τον τρίτο για να έχουμε αβαντάζ στα πλέι οφ. Πρέπει να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου γιατί η ομάδα έχει ταλαιπωρηθεί όλα αυτά τα χρόνια, όπως κι ο κόσμος και η ομάδα να επιστρέψει εκεί που της αρμόζει''.

Για τον κόσμο: ''Δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα στη ζωή μου. Με ενημέρωσαν ότι ο κόσμος είναι έξω, θεώρησα σωστό να βγούμε, για να τον ευχαριστήσουμε που στέκεται όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό της ομάδας και έχει περάσεις τόσες πίκρες. Ο κόσμος αισθάνεται φέτος ότι γίνεται κάτι καλό στην ομάδα. Αυτό που έζησα χθες ήταν πολύ συγκινητικό γιατί η ομάδα από την αρχή της σεζόν αμφισβητήθηκε, όπως και εγώ και ήταν ένα ξέσπασμα. Χάρηκα για τους παίκτες μου που δίνουν τα πάντα για την ομάδα και ήταν μια δικαίωση για τους κόπους μας''.

Για τους νεαρούς παίκτες: Τα νέα παιδιά στην ομάδα έχουν πάρει μεγάλη δημοσιότητα, γεγονός που δεν έχουν ξαναζήσει και δεν μπορούν να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις, αλλά ευτυχώς με τη βοήθεια των συνεργατών μου καταφέραμε να έχουμε συγκεντρωμένα τα παιδιά και να κρατούν χαμηλούς τόνους''.

Για τον Παπαθανασάκη: ''Είναι η καλύτερη μεταγραφή του Ηρακλή. Έχει δώσει ηρεμία στο οικονομικό κομμάτι. Οι συνθήκες που δουλεύουμε είναι ιδανικές και αυτό φαίνεται όχι μόνο από τις προπονήσεις, αλλά και από τα αποτελέσματα της ομάδας. Νιώθουμε μεγάλο βάρος γι' αυτόν τον κόσμο και την ιστορία της ομάδας και είναι χρέος μας φέτος να επιστρέψουμε τον Ηρακλή στη Σούπερ Λιγκ. Με τον κύριο Παπαθανασάκη δεν έχουμε κάνει κάποια κουβέντα περί ανανέωσης του συμβολαίου μου και δεν είναι του παρόντος. Το ζήτημα είναι ο Ηρακλής να πετύχει τον στόχο και μετά θα γίνουν όλα αυτά. Η λέξη ομάδα μας χαρακτηρίζει. Είναι απίστευτο αυτό που εισπράττω φέτος από τους έμπειρους παίκτες της ομάδας. Όλοι βάζουμε το εγώ κάτω από την ομάδα και ο Ηρακλής είναι η δεύτερη οικογένεια μου και ότι με χρειαστεί, θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα''.

Για τα πλέι οφ: ''Δεν φοβάμαι καμία ομάδα. Η ΑΕΚ είναι στο ίδιο επίπεδο με εμάς. Τα παιχνίδια στα πλέι οφ θα είναι πιο σφιχτά, όλες οι ομάδες θα κοιτάνε πρώτα να φυλάξουν τα νώτα τους, θα γίνουν μάχες, αλλά εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα''.

Και κατέληξε λέγοντας: ''Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που βοηθάνε την ομάδα από το ξεκίνημα της χρονιάς και ένας προπονητής πρέπει να έχει την βοήθεια όλων, ώστε η ομάδα να πηγαίνει μπροστά''.

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: