Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Τρέλανε κόσμο στο Μεξικό ο Πουλίδο!!

Ο Άλαν Πουλίδο σκόραρε στο ντεμπούτο του με τον Λεβαδειακό και τρέλανε κόσμο στο Μεξικό, με τα μέσα ενημέρωσης της χώρας να τον έχουν πρώτο θέμα!
Το ντεμπούτο στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Λεβαδειακού έκανε ο Άλαν Πουλίδο στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά. Μάλιστα, πήρε φανέλα βασικού από τον Άκη Μάντζιο, αν και είχε να παίξει αρκετό καιρό, με δεδομένο ότι είχε το γνωστό θέμα με την Τίγκρες. Στο 55' πέτυχε και το πρώτο του τέρμα ως παίκτης των Βοιωτών για να τρελάνει τους πάντες στο Μεξικό και τα μέσα ενημέρωσης της χώρας έχουν στην πλειοψηφεία τους πρώτο θέμα το ντεμπούτο με γκολ του Πουλίδο.
Αναλυτικά, τα όσα γράφουν:
ESPN Μεξικό: «Ο Άλαν Πουλίδο σκόραρε στο ντεμπούτο του, αλλά αποχώρησε τραυματίας».
Goal Μεξικό: «Ο Πουλίδο έκανε ντεμπούτο με γκολ στην Ελλάδα».
Terra: «Πιόχο (Ερέρα, ομοσπονδιακός τεχνικός Μεξικό) σου μιλούν! Ο Άλαν Πουλίδο λάμπει και σκοράρει στο ντεμπούτο του».
Medio Tiempo: «Γενέθλια του Άλαν Πουλίδο, στα οποία ο Μεξικανός εκπλήρωσε το όνειρό του».
Fox Sports: «Ντεμπούτο με γκολ για Πουλίδο».
«Το πρόβλημα συνεχίζεται»
Μετά το τέλος του αγώνα στα Περιβόλια, ο Πουλίδο παρέλαβε το βραβείο του MVP και δήλωσε πως το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει, ενώ τόνισε πως ήταν όνειρό του να βάλει ένα γκολ μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας.
«Δεν το φαντάστηκα, αλλά δούλεψα πολύ σκληρά για να πετύχω αυτό που πέτυχα σήμερα. Δεν το είχα φανταστεί πως θα παίξω και θα σκοράρω, αλλά δούλεψα πολύ σκληρά για να είμαι στην κατάσταση που είμαι σήμερα. Ήταν ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα για μένα εδώ και 5 μήνες, αλλά το σημαντικό είναι πως τώρα παίζω.
Το πρόβλημα συνεχίζεται. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Το όνειρο μου ήταν να βάλω ένα γκολ μετά από καιρό και το πέτυχα. Είμαι πολύ χαρούμενος», είπε στην κάμερα της Nova, αφού παρέλαβε το βραβείο του.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: