Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

«Ο Ντανίλο έχει κλείσει στη Ρεάλ»

Αρνητική απάντηση πήρε από την Πόρτο ο τεχνικός υποδιευθυντής της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Ρέσακ, καθώς, όταν ρώτησε για τον Ντανίλο, οι «δράκοι» τον ενημέρωσαν ότι ο Βραζιλιάνος έχει κλείσει στη Ρεάλ.

«Ο Ντανίλο έχει κλείσει στη Ρεάλ»
Στην Ρεάλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντανίλο, σύμφωνα με τον Κάρλες Ρέσακ. Ο τεχνικός υποδιευθυντής της Μπαρτσελόνα έκανε "κρούση" στην Πόρτο για τον Βραζιλιάνο μπακ και, όπως δήλωσε, οι «δράκοι» του απάντησαν ότι ο 23χρονος έχει "κλείσει" στη Ρεάλ.

«Ρώτησα την Πόρτο για τον Ντανίλο και μου είπαν ότι έχει "κλείσει" στη Ρεάλ, όμως δεν ξέρω σίγουρα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να επιβεβαιώσει ο ίδιος ο παίκτης», είπε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής και προπονητής των «μπλαουγκράνα» που, στη συνέχεια, ανέφερε ότι μετά το «Clasico» θα υπάρξουν συζητήσεις με τον Ντάνι Άλβες, προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του.

«Θα υπάρξουν επαφές με τον Άλβες μετά το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ. Δεν έχουμε συζητήσει καθόλου μέχρι στιγμής με την πλευρά του παίκτη. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας και ο ατζέντης του παίκτη θα πρέπει να καθίσουν να συζητήσουν και να εξετάσουν όλες τις πιθανές προτάσεις, προτού παρθεί κάποια απόφαση», ήταν τα λόγια του 68χρονου που, στη συνέχεια, μίλησε για το νέο τεχνικό διευθυντή των Καταλανών, Αριέντο Μπράιντα.

«Ο τεχνικός διευθυντής πρέπει να ξέρει τις ανάγκες τις ομάδας. Ποιοι παίκτες θέλουν να έρθουν, ποιες οι απαιτήσεις των ομάδων τους, τι συμβόλαια έχουν και αν έχουν ήρεμη προσωπική ζωή. Αυτές είναι οι πληροφορίες που πρέπει να ξέρει η Μπαρτσελόνα και για όλα μας ενημερώνει ο Μπράιντα που κάνει εξαιρετική δουλειά», δήλωσε ο Ισπανός.

Ο Κάρλες Ρέσακ πήρε θέση και για τα θέματα των Πέδρο και Τσάβι, των οποίων το μέλλον είναι αβέβαιο, με τον τεχνικό υποδιευθυντή των Καταλανών, ωστόσο, να εκφράζει την πεποίθησή του ότι και οι δύο ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στη Βαρκελώνη και την επόμενη σεζόν.

«Ο Πέδρο είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την Μπαρτσελόνα και δεν τον βλέπω να φεύγει το καλοκαίρι. Όσο για τον Τσάβι, πιστεύω πως θα μείνει στην "Μπάρτσα" για όλη του τη ζωή. Θα αναλάβει κάποτε τον πάγκο της ομάδας και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα γίνει ένας εκπληκτικός προπονητής», ήταν τα λόγια του 68χρονου, που στο τέλος ανέφερε ότι όταν ο Μέσι τελειώσει την καριέρα του, οι «μπλαουγκράνα» θα πρέπει να του στήσουν άγαλμα έξω από το «Καμπ Νου».

«Όταν ο Μέσι κρεμάσει τα παπούτσια του, κάτι που πρέπει να κάνει εδώ, τότε ο σύλλογος θα πρέπει να του φτιάξει ένα τεράστιο άγαλμα έξω από το γήπεδο, μεγαλύτερο και από αυτό του Κουμπάλα», κατέληξε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: