Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

«Καλύτερα στα πλέι-οφ, παρά στο Γουέμπλεϊ...»

Την προτίμησή του στην διεκδίκηση της ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ παρά στα ημιτελικά του φετινού Κυπέλλου Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ», έδειξε ο αμυντικός της Μπλάκμπερν, Μάρκους Όλσον, αναφερόμενος στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού.  
Οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν αφού στο «Άνφιλντ» έμειναν στο 0-0 το απόγευμα της Κυριακής και πλέον περιμένουν τον ορισμό του επαναληπτικού που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνει τον επόμενο μήνα!
Ο Μάρκους Όλσον, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο η Μπλάκμπερν να κάνει την έκπληξη και να φτάσει στο «Γουέμπλεϊ» για τη μεγάλη πρόκληση των δυο αγώνων μέχρι το τρόπαιο, ανέφερε:
«Η αλήθεια είναι ότι δεν σκεφτόμαστε το Κύπελλο. Θέλουμε να τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς, αλλά θέλουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για συμμετοχή στα πλέι-οφ ανόδου, στο τέλος της σεζόν. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στα 11 ματς πρωταθλήματος που απομένουν».
Αυτή τη στιγμή, πάντως, οι «ρόβερς» έχουν μεγάλη απόσταση να καλύψουν, αφού βρίσκονται στο -14 από τις θέσεις που επιτρέπουν τη συμμετοχή στην ειδική διαδικασία στο φινάλε της ποδοσφαιρικής χρονιά.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: