Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

«Μπορεί να μείνει ο Λούκας στη Λα Κορούνια…»

Ο ατζέντης του Λούκας δηλώνει πως είναι εφικτή η παραμονή του Ισπανού μεσοεπιθετικού, που ανήκει στον ΠΑΟΚ, στη Λα Κορούνια, αλλά υπό… όρους.

«Μπορεί να μείνει ο Λούκας στη Λα Κορούνια…»
Ο Λούκας Πέρεθ πραγματοποιεί μια καλή χρονιά με τη Λα Κορούνια στην Ισπανία και σύμφωνα με τοπική εφημερίδα της Γαλικίας υπάρχει επιθυμία από τις δύο πλευρές να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Αυτό όμως δεν εξαρτάται αποκλειστικά από την ισπανική ομάδα και τον παίκτη, καθώς ο ΠΑΟΚ διατηρεί τα δικαιώματά του.

Ο μάνατζερ του Λούκας, Ροντρίγκο Φερνάντεθ Λοβέλε, είχε συνάντηση με τη διοίκηση της «Ντέπορ» και το θέμα τέθηκε επί τάπητος. «Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε κάτι συγκεκριμένο, γιατί δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Ο Λούκας σκέφτεται μόνο πώς θα βοηθήσει την ομάδα να σωθεί. Όλα τα άλλα είναι καλές προθέσεις, αλλά τίποτα περισσότερο», ανέφερε.

«Υπάρχουν τρία βήματα που πρέπει να γίνουν. Πρώτα να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Μέχρι να συμβεί αυτό μαθηματικά, δεν μπορεί να γίνει συγκεκριμένη συζήτηση και ο ίδιος δεν θέλει να αποσπαστεί η προσοχή του. Δεύτερον θα πρέπει να διαπραγματευτεί η Λα Κορούνια με τον ΠΑΟΚ, κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει γίνει. Και τρίτον θα πρέπει να συμφωνήσει η ομάδα με τον ίδιο τον Λούκας. Το πιο εύκολο θεωρώ πως είναι να τα βρούμε εμείς με τη Λα Κορούνια», πρόσθεσε.

Ο 26χρονος άσος δεσμεύεται με άλλα δύο χρόνια συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ με ρήτρα 5 εκατ. ευρώ για οποιονδήποτε άλλο σύλλογο και οψιόν αγοράς 2,5 εκατ. ευρώ για τη Λα Κορούνια. Το ποσό αυτό, σύμφωνα με την εφημερίδα της Γαλικίας, δεν μπορεί να το δώσει η Λα Κορούνια και προτίθεται να διαπραγματευτεί με την ελληνική ομάδα.

Φέτος ο Λούκας έχει 10 συμμετοχές και 4 γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: