Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

«Τιμή να είσαι μέλος του Ολυμπιακού»

Ο Ρομπέρτο και ο Μέγιερι έστειλαν τις ευχές τους για τα 90α γενέθλια του Ολυμπιακού με ξεχωριστά μηνύματα μέσω διαδικτύου.

«Τιμή να είσαι μέλος του Ολυμπιακού»
Περήφανος που ανήκει στον Ολυμπιακό και μάλιστα ως αρχηγός του δηλώνει ο Ρομπέρτο.

«Τις ευχές μου στον Ολυμπιακό! Είναι τιμή μου να αποτελώ μέλος του και να είμαι ένας από τους αρχηγούς της», ανέφερε το μήνυμά του.


 



Felicidades a toda la familia de @olympiacosfc por el Aniversario. Es un honor formar parte de ella como uno de los capitanes! #Olympiacos90 Congratulations to the Olympiacos family for the anniversary. It's an honour to be a part of it as one of the captains! #Olympiacos90

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο έτερος γκολκίπερ της ομάδας, Μπάλας Μέγιερι. «Tα τελευταία χρόνια, είμαι ένα πιστό μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού, μαθαίνοντας και καταλαβαίνοντας την μεγάλη του ιστορία και παράδοση. Σήμερα ο Σύλλογος μας γιορτάζει τα 90 του χρόνια. Είμαστε εδώ για να δείξουμε τον σεβασμό μας σε όλους αυτούς που έχουν κάνει αυτό τον Σύλλογο πρωταθλητή σε τόσα πολλά αθλήματα. Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε το παρελθόν αλλά και για να δημιουργήσουμε το μελλόν μέσα απο την καθημερινή μας προσπάθεια και δέσμευση», ανέφερε.



*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: