Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

«Φλερτ» Ούμπιντες-Αστέρα

Την περίπτωση του Χαβιέ Ούμπιντες εξετάζουν σοβαρά στον Αστέρα και ο παίκτης του Ατρόμητου δεν αδιαφορεί στο ενδεχόμενο να πάει στην ομάδα της Τρίπολης, σύμφωνα με τη «SportDay». Τα συν των Αρκάδων.

«Φλερτ» Ούμπιντες-Αστέρα
Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Αστέρα, ενόψει καλοκαιριού, βρίσκεται ο Χαβιέ Ούμπιντες, όπως αναφέρεται στον «Τρελό του Χωριού» της «SportDay».

Το συμβόλαιο του Αργεντινού μεσοεπιθετικού με τον Ατρόμητο λήγει το καλοκαίρι και ακόμη δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Μάλιστα, ο 33χρονος ποδοσφαιριστής δεν μοιάζει αρνητικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην πόλη της Αρκαδίας. Πιθανόν ο παίκτης να έχει στο μυαλό του ότι έχει έναν παραπάνω λόγο για να κάνει μια καλή και συμφέρουσα συμφωνία, καθώς δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία της καριέρας του.

Στα συν του Αστέρα είναι το γεγονός ότι υπάρχουν εννέα συμπατριώτες του στην ομάδα και θα υπάρχει καλή επικοινωνία από την αρχή. Επιπλέον, αν προχωρήσει η υπόθεση και πει το «ναι», τότε θα συναντήσει έναν πρώην συμπαίκτη, αλλά και πολύ καλό φίλο του, τον Ματίας Ιγκλέσιας, ο οποίος μετά από μια σύντομη παρουσία στην Κίνα επέστρεψε τον Ιανουάριο στο ελληνικό πρωτάθλημα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: