Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΓουστΑΡΗ τάσεις αυτοκτονίας!

Για ακόμα ένα ματς, ο Ολυμπιακός έπαιξε με την τύχη του. Αυτή τη φορά, πάντως, δεν το πλήρωσε, καθώς από 2-0 και 3-1, λύγισε τελικά 3-2 τον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης", μια εβδομάδα μετά το 2-2 με τον ΟΦΗ.
ΓουστΑΡΗ τάσεις αυτοκτονίας!
Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-2 τον- αποκαρδιωτικό για περίπου 80 λεπτά- Άρη στο "Κλ.Βικελίδης" με γκολ των Τζιμπούρ, Μοντέστο και Μακούν (τα δυο πρώτα προσφορά της άμυνας των γηπεδούχων και τα τρία από στημένα!), ενώ είχε και δοκάρι με τον Μόνχε. Οι ερυθρόλευκοι με ένα ματς περισσότερο πέρασαν στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ στον αντίποδα οι "κίτρινοι", που σκόραραν με Τόχα και Φατί, θέλουν πολλή, πολλή δουλειά με τον νέο τους τεχνικό Μίχαλ Πρόμπιερζ, αν θέλουν να κάνουν κάτι καλό φέτος.
Ο Άρης ξύπνησε αργά και παρότι μείωσε δυο φορές, προδόθηκε από την άμυνα του και δεν κατάφερε τελικά να αποφύγει την ήττα από έναν Ολυμπιακό που έδειξε... αυτοκτονικές τάσεις στο τέλος, πηγαίνοντας να χάσει ένα δικό του ματς!
"Ξερό" γκολ!
Μόλις στο 7` από ένα κόρνερ του Χολέμπας που δεν... μύριζε γκολ, η μπάλα πέρασε από το πρώτο δοκάρι και ο Τζιμπούρ σε κενή εστία άνοιξε το σκορ. Το 0-1 έδωσε ψυχολογία στους ερυθρόλευκους που βγήκαν μπροστά και για ένα δεύτερο γκολ, φτάνοντας κοντά στο 18` με τον Μόνχε, από τη φοβερή τακουνιά του "Τόρο"!
και 0-2
Ο Άρης των πολλών αλλαγών δεν μπορούσε με τίποτα να βρει ρυθμό και πατήματα, ενώ ο Ολυμπιακός δημιουργούσε συνεχώς επικίνδυνες καταστάσεις από τα άκρα. Το 0-2 ήρθε μάλλον φυσιολογικά και πάλι από στημένη φάση στο 28`. Ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε φάουλ και ο ανενόχλητος Μοντέστο ίσα που την ακούμπησε με το κεφάλι για να τη στείλει στα δίχτυα!
Οι ερυθρόλευκοι με απλά καλό ποδόσφαιρο και όντες αποτελεσματικοί είχαν επικρατήσει κατά κράτος του κάκιστου Άρη στο πρώτο μέρος. Ένας Άρης με πολλά λάθη, χωρίς ανάπτυξη και αγωνιστικά αποπροσανατολισμένος.
Δοκάρι και 1-2!
O Πρόμπιερζ στην ανάπαυλα πέρασε Τόχα αντί Βράνιες, αλλά ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο 0-3 στο 54` με τον Μέλμπεργκ. Ο Βαλβέρδε πάντως ξεκούρασε τον Ιμπαγάσα, περνώντας στο 62` τον Μακούν, ενώ λίγο μετά για τον Άρη μπήκε και ο Ιάκομπ αντί του Σολτάνι.
Ο Μόνχε στο 69` ήταν άτυχος, καθώς έφυγε στην κόντρα, αλλά η λόμπα του βρήκε οριζόντιο δοκάρι. Αφού δεν έγινε το 0-3, στο 77` ο Τόχα μέσα στην... αναμπουμπούλα μείωσε σε 2-1, δίνοντας ενδιαφέρον στο ματς!
Γκραν-γκινιόλ!
Το 1-2 ξύπνησε το "Βικελίδης", ο Μακούν το... πάγωσε στο 83` με το 3-1, αλλά ο Άρης ξαναμπήκε στο ματς στο 85` με το γκολ του Φατί!Ο Άρης προσπάθησε να πιέσει, αλλά δεν άλλαξε κάτι για το τελικό 2-3, αφού και ο Τζιμπούρ στις καθυστερήσεις έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-4.
sportdog gr

«Τριάρα» και άνετα!!

Η Παλέρμο έκανε... πλάκα κόντρα στην Μπολόνια, την οποία και νίκησε πολύ άνετα με 3-1.
«Τριάρα» και άνετα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13ο λεπτό, όταν ο Ίλισιτς έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, ο Ζιλέ απομάκρυνε ασταθώς και ο Ζάχαβι από κοντά, έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το 2-0 έγινε στο 51' με κεφαλιά του Σιλβέστρ μετά από κόρνερ, ενώ το 3-0 σημειώθηκε στο 75' με κοντινό πλασέ του Ίλισιτς. Το μόνο που κατάφερε η Μπολόνια, ήταν να μειώσει στο 87' με ένα πολύ ωραίο γκολ του Ραμίρες έξω από την περιοχή.

ΠΑΛΕΡΜΟ: Τζόρβας, Πιζάνο, Μπαλτζαρέτι, Σιλβέστρ, Κέτο, Άκουα, Μπατσίνοβιτς (77' Αγκουιρεγκαράι), Μιλιάτσιο, Ζάχαβι (63' Μπέρτολο), Ίλισιτς, Ερνάντες (20' Λόρες).

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Ζιλέ, Ράτζι (57' Γκάρικς), Λορία, Τσερούμπιν, Μορλέο, Μουντιγκάι (70' Πουλτζέτι), Πέρες, Κονέ, Ραμίρες, Ντι Βάιο, Ακουαφρέσκα (57' Χιμένεθ).

Το 'κοψαν στο "Χ"

Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχτηκαν Μαγιόρκα και Σεβίλλη, στην αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν.
Το 'κοψαν στο "Χ"
Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς σε ένα ματς όπου δεν δημιουργήθηκαν οι πολύ μεγάλες ευκαιρίες και το 0-0 ήρθε, μάλλον φυσιολογικά.

Η Σεβίλλη παρέμεινε στην 5η θέση της Πριμέρα με 18 βαθμούς και μόλις μία ήττα, ενώ η Μαγιόρκα εξακολουθεί να βρίσκεται στα χαμηλα πατώματα της βαθμολογίας, όντας στην 14η θέση με 10 βαθμούς.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν... ψήνεται για Μουρίνιο, «ναι» για Γκιγκς!

Τον Ράιαν Γκιγκς θα ήθελε για αντικαταστάτη του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ ο Πόουλ Σκόουλς, ο οποίος δεν είναι... ζεστός για τον Ζοζέ Μουρίνιο.
Δεν... ψήνεται για Μουρίνιο, «ναι» για Γκιγκς!
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «κόκκινων διαβόλων» ανέφερε: «Οι άνθρωποι λένε για τον Μουρίνιο, αυτό πάντως μπορεί να αλλάξει πολύ γρήγορα. Δεν υπάρχει σημασία αν ο επόμενος προπονητής θα είναι Άγγλος ή ξένος, εμείς απλά θέλουμε το κατάλληλο άτομο για τη δουλειά. Εγώ προσωπικά βλέπω τον Ράιαν Γκικς για τη θέση αυτή».

πηγή: sportdog.gr   

Eύκολα και χαλαρά!!

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο Ηρακλής επικράτησε με 3-0 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο κλειστό της Μίκρας, διατηρώντας το αήττητο στο πρωτάθλημα.
Eύκολα και χαλαρά
Οι κυανόλευκοι δεν συνάντησαν δυσκολία σε κανένα σημείο του αγώνα και σε ορισμένα διαστήμα ειδικά του β’ αλλά και του γ’ σετ ξεσήκωσαν τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό της Μίκρας, με τις ωραίες φάσεις που δημιούργησαν, με τον αρχηγό Κώστα Προύσαλη να μοιράζει εξαιρετικά το παιχνίδι.
Ο Ηρακλής χωρις να ανεβάσει ιδιαίτερα στροφές, ξεπέρασε και τον σκόπελο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και συνεχίζει με σπασμένα τα φρένα την ξέφρενη πορεία του σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς μετράει έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Την επόμενη αγωνιστική ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει στην Αθήνα τον Παναθηναϊκό.
Τα σετ: 25-21, 25-19, 25-16

«Δεν υπάρχει θέμα, περιμένω τη Γ.Σ.»

Ο Τάκης Λεμονής στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα με 1-3 από τον ΟΦΗ τόνισε οτι δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του από τον πάγκο του Πανιωνίου, λέγοντας οτι "αυτό που με προβληματίζει είναι τι θα γίνει η ομάδα, γιατί στις 14 του μήνα έχει μια κρίσιμη Γ.Σ. για το πώς θα κρατηθεί».
«Δεν υπάρχει θέμα, περιμένω τη Γ.Σ.»
«Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Αυτό που με προβληματίζει είναι τι θα γίνει η ομάδα, γιατί στις 14 του μήνα έχει μια κρίσιμη Γ.Σ. για το πώς θα κρατηθεί», ανέφερε.
Για το ματς, αρχικά, είπε: «Προσπαθήσαμε πολύ. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές, αλλά αυτό που έδειξε η ομάδα είναι ότι δεν μπόρεσε να παλέψει και να αντιδράσει στη δύσκολη στιγμή. Στο επιθετικό κομμάτι είχαμε τις απουσίες των Εστογιανόφ και Ριέρα, που δεν έχουμε την πολυτέλεια να τους αντικαταστήσουμε. Η ομάδα πρέπει να προχωρήσει. Δεν ξέρω τι θα γίνει με αυτούς τους δύο παίκτες».
Όσο για τον Εστογιανόφ, σημείωσε: «Ο Εστογιανόφ έχει κάνει κάποια κουβέντα με τη διοίκηση και θα δούμε την εξέλιξή τις επόμενες μέρες. Αυτό που με προβληματίζει είναι τι θα γίνει η ομάδα, γιατί στις 14 του μήνα έχει μια κρίσιμη γενική συνέλευση για το πώς θα κρατηθεί. Αυτό που δείχνει η ομάδα είναι πως δεν έχει ηρεμία και ψυχολογία. Έχει πρόβλημα αυτοπεποίθησης αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Επιτέλους νίκησε...!!

Ο ΠΑΟΚ ύστερα από τρεις συνεχόμενες ήττες εντός συνόρων, κατάφερε να πάρει την πρώτη του φετινή νίκη κόντρα στον Ηλυσιακό (84-70). Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι Γκορί και Ντικούδης.
Επιτέλους νίκησε...
Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με τον Γιαννακίδη να είναι ασταμάτητος, η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου πέρασε μπροστά με 10-2 έπειτα από τρία λεπτά αγώνα. Η διαφορά ανέβηκε στους εννιά (14-5) λίγο αργότερα και αυτό γιατί ο Γκορί έδωσε βοήθειες στον Γιαννακίδη, αλλά ο Ηλυσιακός.. ξύπνησε και μείωσε σε 17-15. Ο Κασελάκης ήταν καταπληκτικός στην επίθεση και έτσι η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη μείωσε στον πόντο (21-20) για να τελειώσει το πρώτο δεκάλεπτο με 27-25 υπέρ του ΠΑΟΚ.
Ο Κασελάκης συνέχισε να είναι εντυπωσιακός και στο δεύτερο δεκάλεπτο και έτσι έβαλε την ομάδα του για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ στο παιχνίδι (33-31), αλλά οι γηπεδούχοι έκαναν με τον Μάρκους Γκόρι σερί 5-0 και... προσπέρασαν αμέσως. Στη συνέχεια, Καλαμπόκης και Ντικούδης το πήραν πάνω τους και με συνεχόμενους πόντους βοήθησαν την ομάδα τους να φτάσει για πρώτη φορά σε διψήφια επίπεδα τη διαφορά (48-35) στο 16', για να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο με 50-44 υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Κάθε φορά που ο ΠΑΟΚ, είτε με τον Καλαμπόκη είτε με τον Γκορί προσπαθούσε να πάρει διαφορά και να... τελειώσει το ματς, οι παίκτες του Ηλυσιακού είχαν έτοιμη απάντηση και δεν άφηναν τους γηπεδούχους να ξεφύγουν. Έτσι κύλησε όλο το τρίτο δεκάλεπτο, το οποίο τελείωσε με καλάθι του Τόμπσον, ο οποίος μείωσε σε 65-50.
Στην τελευταία περίοδο, Γκορί, Ντικούδης και Στίγκερς ανέλαβαν και πάλι δράση. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να μένουν από δυνάμεις και έτσι ο ΠΑΟΚ δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει και πάλι τη διαφορά στο +10 (78-68) στο 37' και κάπου εκεί να τελειώσει το ματς και η υπόθεση νίκη.
Τα δεκάλεπτα: 27-25, 50-44, 65-60, 84-70
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Γκίντενς 1 (4ριμπ, 2ασ), Στίγκερς 7 (1τριπ, 2ριμπ), Αράπης, Γκορί 23 (3τριπ, 3ριμπ), Ντικούδης 21 (6ριμπ, 3ασ), Καλαμπόκης 9 (2ριμπ, 3ασ), Αντριουσικεβίτσιους, Ράιτ 1 (4ριμπ), Γιαννακίδης 16, Καλλές 6, Καλαμπάκας, Τσακαλέρης.
Ηλυσιακός (Φλεβαράκης): Σπανός, Ματαλόν 6, Τζόνσον, Τόντιτς 9 (7ριμπ), Χάρντινγκ 6 (1τριπ), Χατζής 11 (1τριπ), Αποστολίδης 2, Τόμπσον 8 (0/7τριπ), Γκάρντνερ 9, Κασελάκης 17 (3τριπ), Τσαπρούνης, Γαλιώτος 2.

Πηγή: gazzetta.gr

''Κερδίσαμε δίκαια''

ΟΦΗ έφυγε δίκαια με τους τρεις βαθμούς από τη Νέα Σμύρνη σύμφωνα με τον πρωταγωνιστή του αγώνα Μίρνες Σίσιτς, ο οποίος πέτυχε τα 2 από τα 3 γκολ των Κρητικών.
''Κερδίσαμε δίκαια''
«Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Ήμασταν καλύτεροι από τον Πανιώνιο. Βάλαμε τρία γκολ και κερδίσαμε δίκαια», ήταν τα λόγια του Σλοβένου μέσου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

πηγή: sportdog.gr

''Toυς αιφνιδιάσαμε''

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του ΟΦΗ ο Νίκος Αναστόπουλος ο οποίος μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη φάση του Σίσιτς, τονίζοντας ότι αν έχει κάνει άσεμνη χειρονομία θα τιμωρηθεί.

''Toυς αιφνιδιάσαμε''
«Ήταν μια δίκαιη νίκη σε ένα δύσκολο ματς που έγινε με δύσκολο τρόπο. Σημασία για μένα έχει η συνέχεια της καλής πορείας. Ήταν πολύ καλοί όλοι οι παίκτες και αυτοί που ξεκίνησαν και όσοι μπήκαν αλλαγή. Παίξαμε πολύ δυνατά και συνεχίζουμε την προσπάθεια», τόνισε αρχικά.
«Η διακοπή έχει ένα αρνητικό και ένα θετικό. Το αρνητικό είναι πως θα βγούμε εκτός ρυθμού και το θετικό είναι πως θα επιστρέψουν αρκετοί τραυματίες. Αιφνιδιάσαμε τους αντιπάλους. Δεν επιτρέψαμε στον Πανιώνιο να κάνει το παιχνίδι του. Συνεχίζουμε την προσπάθεια βήμα βήμα. Μπράβο σε όλα τα παιδιά. Το πιο σημαντικό στοιχείο που έχω παρατηρήσει είναι πως έχουμε βελτιωθεί παιχνίδι με το παιχνίδι και στόχος μας είναι όσο μπορούμε πιο ψηλά και όσο πιο γρήγορα».
Τέλος για την φάση του Σίσιτς, τόνισε: «Για να είμαι ειλικρινής δεν το είδα αλλά αν έχει κάνει κάποια άσεμνη χειρονομία θα τιμωρηθεί».

Με σύστημα νίκης η ΑΕΚ!!

Με ένα... φουλ επιθετικό σχήμα αναμένεται να παραταχθεί η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Νίκος Κωστένογλου σκέφτεται το 4-3-3, το οποίο είχε χρησιμοποιήσει και στη νίκη της προηγούμενης εβδομάδας απέναντι στον Άρη.
Με σύστημα νίκης η ΑΕΚ!
Σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει στις τελευταίες προπονήσεις ο τεχνικός της Ένωσης, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αραμπατζής, δεξιά στην άμυνα ο Κοντοές, αριστερά ο Καράμπελας και κεντρικό δίδυμο οι Κάλα και Δέλας.

Στη μεσαία γραμμή οι δύο «κόφτες» θα είναι οι Μάκος, Βάργκας και Καφές, αριστερό εξτρέμ θα αγωνιστεί ο Λεονάρντο και δεξιά ένας εκ των Μπέλεκ ή Σιαλμά. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Νίκος Λυμπερόπουλος, που έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στο «τριφύλλι». 


πηγή: sportdog.gr

Την... πάτησαν με Ολισαντέμπε!!

Την μεγαλύτερη και σημαντικότερη μεταγραφή τους φαίνεται πως ακύρωσαν οι άνθρωποι του Βύζαντα Μεγάρων, καθώς καθυστέρησαν να καταθέσουν κάποια απαραίτητα έγγραφα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Εμάνουελ Ολισαντέμπε.
Την... πάτησαν με Ολισαντέμπε!
Η ομάδα των Μεγάρων είχε κλείσει τον Νιγηριανοπολωνό στράικερ, αλλά ύστερα από αυτή την... κωλυσιεργία, η μεταγραφή του θα πρέπει να θεωρείται άκυρη, ενώ δεν αποκλείεται να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα.

πηγή: sportdog.gr

Μεγάλες τιμές για Σερ Άλεξ!

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον συμπληρώνει 25 χρόνια στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η διοίκηση των "κόκκινων διαβόλων" θέλησε να τιμήσει τον Σκωτσέζο τεχνικό, δίνοντας το όνομά του στην βόρεια εξέδρα του "Ολντ Τράφορντ"!
Μεγάλες τιμές για Σερ Άλεξ!
«Τα 25 χρόνια στον πάγκο της Γιουνάιτεντ είναι μεγάλο κατόρθωμα. Εκπροσωπώντας τη διοίκηση και τους οπαδούς της Μάντσεστερ, καθώς επίσης και τους φίλους του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο, θέλω να συγχαρώ τον Αλεξ»,δήλωσε πριν το νικηφόρο αγώνα με την Σάντερλαντ (1-0) ο εκτελεστικός διευθυντής της Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Γκιλ και πρόσθεσε:

«Ο σύλλογος επιθυμούσε να γιορτάσει για την περίσταση και βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η βόρεια εξέδρα, που είναι και η μεγαλύτερη στο Ολντ Τράφορντ, παίρνει το όνομα του Φέργκιουσον (Sir Alex Ferguson Stand)».

Eπίσης, οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ σκοπεύουν να δώσουν το όνομα του Σκωτσέζου τεχνικού, στον δρόμο έξω από το γήπεδο, ενώ όπως έγινε γνωστό από την διοίκηση των "μπέμπηδων", έξω από την είσοδο της θύρας που θα πάρει το όνομά του, θα υπάρχει από τον Αύγουστο του 2012 και το άγαλμα του Φέργκιουσον!

«Φωτιές» η Άρσεναλ, «δωράκι» στον Φέργκιουσον!!

Γκολ και θέαμα από την Άρσεναλ, που νίκησε 3-0 εντός έδρας την Γουεστ Μπρομ, δυσκολεύτηκαν Μάντσεστερ Γιουνάιτετν και Τσέλσι που νίκησαν αντίστοιχα τις Σάντερλαντ και Μπλάκμπερν με 1-0, ενώ η Λίβερπουλ «κόλλησε» για ακόμα μία φορά στο «Άνφιλτντ», αφού έμεινε στο 0-0 με την Σουόνσι.
«Φωτιές» η Άρσεναλ, «δωράκι» στον Φέργκιουσον! (ΒΙΝΤΕΟ)
Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, είχε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στην Γουεστ Μπρομ, καθώς όχι μόνο πήρε το τρίποντο, αλλά πέτυχε και τρία γκολ με καλή απόδοση. Ο Φαν Πέρσι έκανε το 1-0 με κοντινό σουτ στο 22', ο Βερμάελεν μετά από ασίστ του Ολλανδού έκανε το 2-0 στο 39', ενώ το... κερασάκι έβαλε ο Αρτέτα στο 74'.

Τη νίκη, έστω και δύσκολα, πήρε και η Γιουνάιτεντ με 1-0 κόντρα στην Σάντερλαντ στο "Ολντ Τράφορντ". Ο Μπράουν, πρώην άσος των «κόκκινων διαβόλων», με αυτογκόλ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και έκανε... δώρο στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, που πριν την έναρξη του ματς τιμήθηκε για τα 25 χρόνια στον πάγκο της Μάντσεστερ.

Το τρίποντο πανηγύρισε και η Τσέλσι που πέρασε με ωραίο γκολ του Λάμπαρντ, 1-0 από την Μπλάκμπερν, ενώ η... κλασική Λίβερπουλ, έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την Σουόνσι.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:
Σάββατο
Νιούκαστλ - Έβερτον 2-1
(12' αυτ. Χάιτινχα, 29' Ράιαν Τέιλορ / 45'+2 Ρόντγουελ)
Άρσεναλ - Γουέστ Μπρομ 3-0
(22' Φαν Πέρσι, 39' Βερμάελεν, 74' Αρτέτα)
Άστον Βίλα - Νόριτς 3-2
(30' και 62' Ντάρεν Μπεντ, 48' Αγκμπονλαχόρ / 25' Πίλκινγκτον, 77' Στιβ Μόρισον)
Μπλάκμπερν - Τσέλσι 0-1
(51' Λάμπαρντ)
Λίβερπουλ - Σουόνσι 0-0
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σάντερλαντ 1-0
(45'+1 αυτ. Γουές Μπράουν)
ΚΠΡ - Μάντσεστερ Σίτι (19:30)
Κυριακή
Γουλβς - Γουΐγκαν (15:30)
Μπόλτον - Στόουκ (17:00)
Φούλαμ - Τότεναμ (18:00)
Η βαθμολογία
1. Μάντσεστερ Σίτι 28
3. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 26
2. Νιούκαστλ 25
4. Τσέλσι 22
5. Τότεναμ 19
6. Λίβερπουλ 19
7. Άρσεναλ 19
8. Άστον Βίλα 15
9. Νόριτς 13
10. Σουόνσι 13
11. Στόουκ 12
12. ΚΠΡ 12
13. Γουέστ Μπρομ 11
14. Σάντερλαντ 10
15. Φούλαμ 10
16. Έβερτον 10
17. Γουλβς 8
18. Μπλάκμπερν 6
19. Μπόλτον 6
20. Γουΐγκαν 5
*Τότεναμ και Έβερτον έχουν ματς λιγότερο.

Επιστρέφει τελικά ο Κίμι;

Tις φήμες που θέλουν τον Κίμι Ράικονεν να σκέφτεται την επιστροφή του στην Formula 1, επιβεβαίωσε ο μέτοχος της Williams, Τότο Βολφ.
Επιστρέφει τελικά ο Κίμι;
«Είναι αλήθεια. Ο φάκελος του Κίμι Ραϊκόνεν βρίσκεται πάνω στο τραπέζι μας. Η ιστορία δεν δημοσιεύτηκε για να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον, στην πραγματικότητα διαπραγματευόμαστε, αλλά είναι μόνο μια επιλογή, ανάμεσα σε πολλές. Ωστόσο υπάρχουν και άλλες επιλογές με τους Μπιάντσι και Μπότας να αξίζουν τουλάχιστον να παίρνουν μέρος στις δοκιμές της Παρασκευής», ήταν τα λόγια του Βολφ.

Γελάνε και τα μουστάκια του!

Ο Πανιώνιος είναι το επόμενο θύμα του ΟΦΗ στη Superleague, με τους Κρητικούς να επικρατούν 3-1 των “κυανέρυθρων”στη Νέα Σμύρνη και τον Νίκο Αναστόπουλο να πλέει σε πελάγη ευτυχίας
Γελάνε και τα μουστάκια του!
Την πρώτη εκτός έδρας νίκη του πραγματοποίησε ο ΟΦΗ! Οι Κρητικοί επικράτησαν 3-1 του Πανιωνίου έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Σίσιτς που σκόραρε δις (26', 80'), ενώ δίχτυα βρήκε και ο Βαγγέλης Μάντζιος (36')! Για τους γηπεδούχους είχε μειώσει στο 66' ο Σίσιτς.
Το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να πιέζουν τον ΟΦΗ, ωστόσο οι Κρητικοί είχαν κλείσει πολύ καλά τους διαδρόμους προς την εστία του Καρόλ, με αποτέλεσμα οι “κυανέρυθροι” να ξεδιπλώνουν τις επιθετικές τους προσπάθειες με μακρινά σουτ τα οποία ήταν άστοχα.
Η ομάδα του Ηρακλείου, ήταν για μία ακόμη φορά άριστα οργανωμένη αμυντικά, είχε όμως και την τύχη με το μέρος της στο 26', όταν ο Σίσιτς έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Πανιωνίου και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ! Το γκολ έδωσε ψυχολογικό αβαντάζ στους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου, οι οποίοι ευτήχησαν 10 λεπτά αργότερα να διπλασιάσουν το σκορ με τον Μάντζιο, ο οποίος ξέφυγε από τον Τσότσαλιτς, σούταρε με το δεξί και νίκησε τον Ελευθερόπουλου για το 0-2.
Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά κλείνοντας τους Κρητικούς στα καρέ τους. Ο Πανιώνιος είχε την κατοχή, αλλά δεν μπορούσε με τίποτα να διασπάσει την άμυνα του ΟΦΗ. Στο 66' όμως ο Κούτσι με προβολή ύστερα από την κεφαλιά του Σιόβα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κάρολ και μείωσε σε 1-2. Πλέον οι “κυανέρυθροι” είχαν το ψυχολογικό αβαντάζ για να διεκδικήσουν την ανατροπή, απέναντι σε έναν ΟΦΗ που ήταν... άφαντος στο δεύτερο ημίχρονο.
Θα μπορούσε να το είχε καταφέρει μάλιστα αν είχε περισσότερη τύχη στα σουτ του Κούτσι (71') και Ρόκα (76'). Οι Κρητικοί όμως είχαν πλάνο και χτύπησαν στην κόντρα! Στο 80', ο Μάντζιος έβγαλε τον Σίσιτς τετ α τετ με τον Ελευθερόπουλο και το έγραψε το 1-3!
Ο ΟΦΗ πλέον έχει 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα και σκαρφάλωσε στην 5η θέση της κατάταξης.

90' Λήξη αγώνα.
83' Αλλαγή για τον ΟΦΗ: Ο Βερόν αντί του Κάλαϊτζιτς
81' Κίτρινη κάρτα στον Σίσιτς
80' Γκολ για τον ΟΦΗ: Ο Μάντζιος έβγαλε τον Σίσιτς τετ α τετ με τον Ελευθερόπουλο, πλάσαρε και πέτυχε το 1-3.
78' Αλλαγή για τον Πανιώνιο: Ο Κολοβός παίρνει τη θέση του Γουνδουλάκη.
77' Κίτρινη στον Ρόβα
77' Αλλαγή για τον ΟΦΗ: Ο Λόπεθ έξω, μέσα ο Κάταϊ
76' Καλό σουτ του Ρόκα, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό "γάμα" του Κάρολ και κατέληξε άουτ.
73' Αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Ρόβας αντί του Σουμπίνιο.
71' Σουτ του Κούτσι μπλοκάρει ο Κάρολ.
67' Κίτρινη κάρτα στον Γουνδουλάκη.
66' Γκολ για τον Πανιώνιο: Ύστερα από την κεφαλιά του Σιόβα, ο Κούτσι έκανε την προβολή από κοντά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κάρολ, μειώνοντας σε 1-2
63' Σουτ του Σάμαρη άουτ
54' Κακή εκτέλεση φάουλ του Μπουλούτ με την μπάλα να φεύγει στα περιστέρια.
53' Κίτρινη κάρτα στον Σιόβα
49' Κίτρινη Κάρτα στον Κάλαϊτζιτς
46' Έναρξη δευτέρου μέρους
-Δύο αλλαγές για τον Πανιώνιο: Αυλωνίτης και Ρόκας αντί των Πετκάκη και Μιλοβάνοβιτς αντίστοιχα
45' Λήξη ημιχρόνου
39' Kίτρινη κάρτα στον Τσότσαλιτς
36' Γκολ για τον ΟΦΗ: Ο Μάντζιος ξεμαρκαρίστηκε όμορφα και με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Ο Ελευθερόπουλος έπεσε αλλά σε... slow motion και δεν κατάφερε να αποκρούσει το σουτ.
36' Σουτ του Σίσιτς, μπλοκάρει ο Ελευθερόπουλος.
26' Γκολ για τον ΟΦΗ: Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Σουμπίνιο, ο Σίσιτς έπιασε ολομόναχος κεφαλιά στην περιοχή του Πανιωνίου και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
20' Καλό σουτ του Μιλοβάνοβιτς έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κάρολ και έφυγε άουτ.
12' Σουτ του Κούτσι, μπλοκάρει ο Κάρολ
8' Άστοχο σουτ του Σάμαρη για τον Πανιώνιο.
6' Άστοχο σουτ του Κούτσι για τον Πανιώνιο με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κάρολ.
2' Σουτ του Σουμπίνιο μπλοκάρει ο Ελευθερόπουλος.
1' Έναρξη αγώνα
Οι συνθέσεις:
Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Πετκάκης, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Γουνδουλάκης, Κουμοτζί, Σάμαρης, Κούτσι, Μιλοβάνοβιτς, Σκέμπρι
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Μάντζιος, Καλάιτζιτς, Γεωργίου, Σίσιτς, Σουμπίνιο, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ.
Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)

πηγή: sportdog.gr

Εύκολα η εξαιρετική Καβάλα!!

Το Μαρούσι παρατάχτηκε για πρώτη φορά πλήρες, αλλά αυτό και πάλι δεν ήταν αρκετό απέναντι στην εξαιρετική Καβάλα, που έκανε εύκολη τη ζωή της στον Άγιο Θωμά (59-70).
Εύκολα η εξαιρετική Καβάλα!
Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έχει αρχίσει πολύ καλά τη νέα χρονιά κι αν δεν υπήρχε ο Νίκος Χατζής να της στερήσει την ήττα στην πρεμιέρα στα Ιλίσια θα είχε το απόλυτο και με πολύ καλές εμφανίσεις, που έπειτα την Καλαμίτσα και το νίκη επί του ΠΑΟΚ συνεχίστηκαν και στο κλειστό του Αμαρουσίου. Ο Πάτρικ Ο'Μπράιαν έκανε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο κι άφησε στους Πάσαλιτς και Γκάρισον τη συνέχεια, με το Μαρούσι, παρά την παρουσία των Κόμματου, Νικολαΐδη και Έλεγκαρ για πρώτη φορά φέτος, να παραδίνεται στις ορέξεις τους. Η Καβάλα «ανέβηκε» στο 2-1, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» εξακολουθούν να αναζητούν το πρώτο ροζ φύλλο έπειτα από δύο αναμετρήσεις τους (σ.σ. ρεπό στην πρεμιέρα).
Οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν από την αρχή να κυνηγούν στο σκορ, αφού η αστοχία τους κι η αδυναμία των Χαριτόπουλου, Έλεγκαρ και Τσόντζου να μαρκάρουν τον σέντερ των «Αργοναυτών» δεν επέτρεπε κάτι περισσότερο. Αρχίζοντας την αναμέτρηση με 0/7 τρίποντα, τα επόμενα 3/4 μέχρι το ημίχρονο απλώς τους έδωσαν τη δυνατότητα να μειώσουν σε 31-36. Την ίδια ώρα ο ύψους 2,13μ. Πάτρικ Ο'Μπράιαντ είχε 15 πόντους (5/7δίπ., 5/5β.) και 9 ριμπάουντ μόσο στο πρώτο μισό κι η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη κατάφερε να καλύψει την δική της αστοχία πίσω από τα 6,75μ. (1/9τρίπ.), φτάνοντας ακόμη και στο +14 (16-30 στο 16').
Ο Αμερικανός σέντερ δε χρειάστηκε να ιδρώσει στην τρίτη περίοδο, αφού όχι μόνο οι συμπαίκτες του, αλλά και... το Μαρούσι, έκαναν καλά τη δουλειά και χωρίς τη βοήθειά του. Οι παίκτες του Νίκου Λινάρδου, αν κι αρχικά έφτασαν σε απόσταση αναπνοής (41-42 στο 25'), έφτασαν να έχουν 2/6 δίποντα, 2/7 τρίποντα και 5 λάθη από το 20' μέχρι το 30' κι η Καβάλα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία αύξησε εκ νέου τη διαφορά. Με το παιχνίδι των δύο ομάδων να συνεχίζεται αντιστρόφως ανάλογα, η «ψαλίδα» άνοιξε μέχρι και στο +18 (50-58 στο 36'), πριν η κόρνα της λήξης ακουστεί στο 59-70.
Τα δεκάλεπτα: 11-19, 31-36, 41-55, 59-70

Πηγή: gazzetta.gr

Πεντάστερη Ντόρτμουντ!!

Η Ντόρτμουντ επέστρεψε στις νίκες και στις... 5άρες στην Bundesliga, συντρίβοντας με 5-1 τη Βόλφσμπουργκ, με την οποία αγωνίστηκε σε όλο το ματς ο Σωτήρης Κυργιάκος.
Πεντάστερη Ντόρτμουντ!
Με τη νίκη αυτή πλησίασε στους δύο βαθμούς την πρωτοπόρο Μπάγερν, που την Κυριακή φιλοξενείται από την Άουγκσμπουργκ, ενώ ο Μάριο Γκέτσε πέτυχε δύο γκολ για τους πρωταθλητές που μετρούν έξι νίκες στα τελευταία επτά ματς του πρωταθλήματος.
Η σύνθεση της Ντόρτμουντ: Βαϊντενφέλερ, Πιστσέκ, Σούμποτιτς (46’ Σαντάνα), Χούμελς, Σμέλτσερ, Μπέντερ, Λάιτνερ (71’ Κελ), Γκέτσε, Καγκάουα, Γκρόσκροϊτς, Λεβαντόφσκι (74’ Μπάριος).
Παρέα στη Ντόρτμουντ στη δεύτερη θέση κάνουν Βέρντερ και Γκλάντμπαχ, που πήραν μεγάλες νίκες με ανατροπή. Η πρώτη παρότι βρέθηκα να χάνει με 2-0 από την Κολωνία στη Βρέμη, έκανε την ανατροπή με τον Κλαούντιο Πισάρο να πετυχαίνει χατ-τρικ και να φτάνει τα 153 γκολ στην καριέρα του στην Bundesliga. Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 53’, όταν ο Σερένο έκανε πέναλτι στον Ρόζενμπεργκ, που ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έπαιξε σε όλο το ματς για τους νικητές. Η Γκλάντμπαχ αν και δέχτηκε πρώτη γκολ από τη Χέρτα στο Βερολίνο, έφτασε στη νίκη με δύο γκολ του Ρόις σε διάστημα δύο λεπτών (33’ και 35’).
Με τον Κώστα Φορτούνη για δεύτερο συνεχές παιχνίδι βασικό (αγωνίστηκε σε όλο το ματς, ενώ ο Θάνος Πέτσος έμεινε στον πάγκο), η Καϊζερσλάουτερν πήρε πολύτιμο βαθμό στην έδρα της Χόφενχαϊμ με 1-1. Η Φράιμπουργκ πήρε μεγάλη νίκη στο 93’ και σκόρερ τον Παπίς Ντεμπά Σισέ στην έδρα της Νυρεμβέργης βγαίνοντας από τον πάτο της βαθμολογίας.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:
Παρασκευή 4/11
Μάιντς-Στουτγκάρδη 3-1
(53, 64’ Ουτζά, 60’ Ίβανσιτς- 50’ Κακάου)
Σάββατο 22/10 (16:30)
Ντόρτμουντ-Βόλφσμπουργκ 5-1
(12’, 78’ Γκέτσε, 45’ Καγκάουα, 61’ Μπέντερ, 66’ Λεβαντόφσκι-59’ Χλεμπ)
Βέρντερ Βρέμης-Κολωνία 3-2
(49’, 54΄’ πεν., 86’ Πισάρο-3’ Κλέμενς, 45’ Ποντόλσκι)
Νυρεμβέργη-Φράιμπουργκ 1-2
(32’ Πέκχαρτ-34’ Ρόζενταλ, 92’ Σισέ)
Χόφενχαϊμ-Καϊζερσλάουτερν 1-1
(33’ Ιμπίσεβιτς-73’ Κουεμάχα)
Χέρτα Βερολίνου-Γκλάντμπαχ 1-2
(18’ Ράμος-33’, 35’ Ρόις)
Λεβερκούζεν-Αμβούργο (19:30)
Κυριακή 23/10
Ανόβερο-Σάλκε (16:30)
Άουγκσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου (18:30)

Ο Ολυμπιακός νίκησε, ο ΑΓΟΡ αποθεώθηκε!!

Ο Ολυμπιακός χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και με ένα καλό πεντάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε του ΑΓΟΡ με 97-84. Δεν έλειψαν πάντως για ακόμα ένα ματς τα λάθη και τα κενά διαστήματα, τα οποία τουλάχιστον μειώθηκαν αισθητά. Οι φίλαθλοι της ομάδας του Ρεθύμνου γέμισαν το γήπεδο και αποθέωσαν τους ηττημένους, για το καλό μπάσκετ που έπαιξαν.
Ο Ολυμπιακός νίκησε, ο ΑΓΟΡ αποθεώθηκε!
Γύρω από τον Λάζαρο Παπαδόπουλο ήταν εστιασμένο το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά με τον σέντερ του Ολυμπιακού να αποτελεί σημείο αναφοράς στην επίθεση, αλλά ταυτόχρονα και «αχίλλειος πτέρνα» στην άμυνα απέναντι στους γρήγορους και ελαφρείς ψηλούς του Ρεθύμνου. Έτσι, στα πρώτα τέσσερα λεπτά ο ΑΓΟΡ έμεινε κοντά στο σκορ (8-7, 4’), αλλά απέκτησε αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του.

Το γρήγορο και συχνά άναρχο παιχνίδι των γηπεδούχων που έψαχναν με κάθε ευκαιρία να σουτάρουν από μακριά δεν βρήκε γρήγορα απάντηση από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Έτσι οι Κρητικοί βρίσκονταν μπροστά στο σκορ (15-10, 6’) και μόνο όταν «απάντησε» ο Κατσίβελης με δυο τρίποντα και έβγαλε ενέργεια ο Πρίντεζης, ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά στο σκορ (23-28, 12’) δείχνοντας ότι μπορεί να πάρει στα χέρια του τον έλεγχο του αγώνα.

Τα αρκετά λάθη όμως, των Πειραιωτών (7 έναντι 1 στα μέσα της δεύτερης περιόδου) επέτρεψαν στον ΑΓΟΡ να βρει σκορ στον αιφνιδιασμό και με ηγέτες τους Ράιτ στην οργάνωση και Κρίστμας στην εκτέλεση, να μείνει μπροστά στο σκορ (32-31, 14’).

Ο Ολυμπιακός όμως, ανέτρεψε άμεσα το σκηνικό τρέχοντας σερί 15-0 σε διάστημα τεσσάρων λεπτών και έφθασε στο +14 (32-46) στο 18’ με την γρήγορη και ευέλικτη πεντάδα των Λούκας, Σπανούλη, Παπανικολάου, Πρίντεζη, Χάινς. Οι καλές συνεργασίες του αρχηγού των «ερυθρολεύκων» με τον Αμερικάνο σέντερ και η ενέργεια που έβγαζαν σε άμυνα και επίθεση οι Έλληνες φόργουορντ αποτέλεσαν το κλειδί για το ξέσπασμα των Πειραιωτών.

Η διαφορά έφθασε μέχρι και στο +16 (38-54) με τη λήξη του ημιχρόνου, αλλά η πιεστική άμυνα των Κρητικών στις αρχές της τρίτης περιόδου δημιούργησε προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας και έτσι ο ΑΓΟΡ μείωσε με ένα γρήγορο 7-0 σε 45-54 στο 22’.

Με το ίδιο ακριβώς… σερί απάντησε ο Ολυμπιακός ή καλύτερα ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους. Ο Λιθουανός γκαρντ επανέφερε τη διαφορά στο +16 (45-61, 24’) με δυο δικά του τρίποντα, ξεμπλόκαρε τους συμπαίκτες του. Στη συνέχεια όμως, το Ρέθυμνο δεν τα παράτησε, αλλά κατάφερε να κρατήσει σε αυτά τα επίπεδα το προβάδισμα του Ολυμπιακού χάρη στο πολύ καλό επιθετικά παιχνίδι του Κρίστμας.

Η πολύ καλή ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο ωθούσε τους παίκτες του Στέργιου Κουφού να συνεχίζουν να μάχονται και παρά το +18 (62-79)  του 33’, μείωσαν γρήγορα εξαιτίας δυο σερί τριπόντων των Καλλινικίδη και Πετγουέι σε 67-79 (35’), αλλά ένα καλάθι του Κατσίβελη και 6/6 βολές από Σπανούλη και Άντιτς έκοψαν τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων (70-87, 37’).

Τα πολλά λάθη όμως, των «ερυθρολεύκων» στα τελευταία λεπτά (έφθασαν συνολικά στα 16, την ώρα που το Ρέθυμνο είχε μόλις 8) εκνεύρισαν τον Ντούσαν Ίβκοβιτς που περίμενε καλύτερη αντίδραση στο φινάλε. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να σταματά στο +13 (84-97) χάρη στα ολιγόλεπτα ξεσπάσματά του και το Ρέθυμνο να χαίρεται το παιχνίδι σε μια πραγματικά γιορτινή ατμόσφαιρα.

Τα δεκάλεπτα: 23-23, 38-54, 59-75, 84-97

ΑΓΟΡ (Κουφός): Κρίστμας 25 (3τριπ, 4κλεψ), Κούμουλος 1, Παπανικολάου 2, Ράιτς 10 (7ριμπ, 6ασ), Τσόχλας 5, Καλλινικίδης 3 (1), Δορκοφίκης 7 (2), Τζόνσον 10 (2), Λάτοβιτς 4, Πετγουέι 13, Δέδας 2, Κατσαρές 2

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 12 (10ριμπ), Λούκας 9 (1), Άντιτς 4 (6ριμπ), Σπανούλης 13 (7ασ), Κέσελ 3, Πελεκάνος 2, Παπαδόπουλος 5, Γκετσεβίτσιους 11 (2), Πρίντεζης 14 (1τριπ, 7ριμπ), Παπανικολάου 8 (1τριπ, 7ριμπ), Σλούκας 6, Κατσίβελης 10 (2).

Πηγή: gazzetta.gr

Αμέσως στα... βαθιά!!

Μίχαλ Πρόμπιερζ δεν... φοβήθηκε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και παρότι δεν ξέρει ακόμα καλά τη νέα του ομάδα, αποφάσισε να καθίσει στον πάγκο του Άρη στο αποψινό παιχνίδι (19.30).
Αμέσως στα... βαθιά!
Ο Πολωνός τεχνικός παρακολούθησε την χθεσινή νύχτα δεκάδες παιχνίδια των «κιτρίνων» σε DVD και σήμερα ζήτησε από την διοίκηση να βρίσκεται στον πάγκο την Κυριακή και να κοουτσάρει την ομάδα, με την απαραίτητη βοήθεια του Νίκου Πασιαλή.

Λέτε να φέρει γούρι ο Πρόμπιερζ στον Άρη; Θυμίζουμε πως οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα. 


πηγή: sportdog.gr

Με Μόνχε κόντρα στον Άρη!

Με τους Τοροσίδη και Μόνχε στο αρχικό σχήμα θα παρατάξει ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον Ολυμπιακό κόντρα στον Άρη απόψε.
Με Μόνχε κόντρα στον Άρη!
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν από τους: Μέγιερι, Τοροσίδη, Χολέμπας, Αβραάμ, Μέλμπεργκ, Ορμπάιθ, Μοντέστο, Ιμπαγασα, Μιραλάς, Μόνχε, Τζιμπούρ.

«Ομάδα που κερδίζει…»

Σε δηλώσεις του στη NOVA ο Λάζλο Μπόλονι φανέρωσε ξεκάθαρα τις σκέψεις του για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Γι’ ακόμη μία φορά ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο Δουβλίνο
«Ομάδα που κερδίζει…»
«Ισχύει αυτό που λένε ότι ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Περιμένω από τους παίκτες που έπαιξαν και την Πέμπτη να δείξουν την ίδια επιθετική διάθεση. Θα ήταν άδικο να γίνονταν τώρα αλλαγές. Παρά το ότι πρόκειται γι’ αυτή την ίδια ηλίθια διαδικασία που αφορά τους αγώνες και τις μετακινήσεις μας, πιστεύω ότι και τώρα θα αντιδράσουμε σωστά», είπε ο Ρουμάνος.

«Πολιτικοί κουφάλες, έρχονται οι κρεμάλες»

Όπως και στο ματς με τον Ολυμπιακό έτσι και στον σημερινό αγώνα με τον ΟΦΗ, οι οπαδοί του Πανιωνίου ανήρτησαν πανό με πολιτικό περιεχόμενο...
«Πολιτικοί κουφάλες, έρχονται οι κρεμάλες»
«Πολιτικοί κουφάλες, έρχονται οι κρεμάλες», έγραφε το πανό ενώ στη συνέχεια ακούστηκε σύνθημα κατά του Πρωθυπουργού... Ωστόσο, το πανό κατέβηκε πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο 5λεπτο της αναμέτρησης.

πηγή: sportdog.gr

Έρχονται οι Ρώσοι!!

Ο Αλεξάντρ Κοκόριν είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή της Ρωσίας, εν όψει του φιλικού με την Εθνική Ελλάδος. Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός, Ντικ Άντβοκαατ ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή των Ρώσων για την αναμέτρηση της 11ης Νοεμβρίου από την οποίο απουσιάζει ο Κερζάκοφ.
Έρχονται οι Ρώσοι
Η αποστολή αποτελείται από τους:
Τεραμτοφύλακες: Μαλαφέεφ (Ζενίτ), Σούνιν (Ντιναμό Μόσχας)
Αμυντικοί: Ανιούκοφ (Ζενίτ), Μπερεζούτσκι (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Μπερετζούτσκι (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ιγκνάσεβιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Σίσκιν (Λοκομοτίβ Μόσχας)
Μέσοι: Μπιλιαλεντίνοφ (Έβερτον), Γκλουσάκοφ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Σαμέντοφ (Ντιναμό Μόσχας), Σεμσόφ (Ντιναμό Μόσχας), Ζιρκόφ (Ανζί)
Επιθετικοί: Αρσάβιν (Άρσεναλ), Κοκόριν (Ντιναμό Μόσχας), Παβλιουτσένκο (Τότεναμ), Πογκρέμπνιακ (Στουτγάρδη).